Pickerel Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Pomijając już zamysł producenta wypuszczającego tego typu szpule na rynek zastanawiam się czy macie jakieś sposoby radzenia sobie z luźną, uciekającą żyłką Oczywiście, najprościej byłoby zamówić nowe szpule z zaczepami ale biorąc pod uwagę ich dostępność i cenę jestem zmuszony poszukać innego rozwiązania. Na chwilę obecną stosuję najprostszą metodę - gumki recepturki. Niemniej jednak chciałbym zamontować coś na szpuli przypominające oryginalny zaczep. Czy ktoś już może coś takiego stworzył albo przynajmniej spotkał się z tego typu rozwiązaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Cześć,luknij sobie kolego jak to jest rozwiazane np.w Stelli.Są takie specjalne ''opaski'',Ale cena shimanowskich pewnie zabija.Gumka najtańsza i wcale nie najgorsze rozwiązanie.A dłubanie w szpuli i montaż zaczepu to raczej kiepski pomysł. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Znalazłem opaski neoprenowe Daiwy po 16 zł więc tragedii nie ma. Szkoda tylko że kołowrotek Shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Przypomniałem sobie, w jakimś Mitchellu klips był poziomy, niestety był "zgodny" z kierunkiem nawoju i za diabła nie wiedziałem, o co w tym cyrku chodzi. Edytowane 20 Czerwca 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Tańszym rozwiązaniem, a łatwiejszym w obsłudze od recepturek, są małe frotki lub gumki do włosów. A jak w domu masz kobietkę lub kobietki z dłuższymi włosami, to już prawie za free Podobnie jak futerały na kołowrotki - u mnie robią za nie "stare" kosmetyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Frotki do włosów, kosmetyczki? To takie ........ nie gadżeciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Frotki do włosów, kosmetyczki? To takie ........ nie gadżeciarskie No tak. I mogą się trafić różowe, kurczaczkowo żółte, niebieściuchne czy inne fioleciki A kosmetyczki to i bez nazw czysto wędkarskich. Słowem tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Frotki są OK. Recepturki pękają lub przy dłuższym leżakowaniu wulkanizują się i brudzą... Ja robię opaski tnąc skarpetki, najlepiej dziecinne... Z jednej wyjdzie z 10 opasek !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Hej A Ja robię to za pomocą takiego rzepu: http://allegro.pl/dragon-rzepy-do-wedek-male-i3321583601.htmlMiekką strona do dołu i jest git Wystarczy tylko przyciąć na odpowiednia długość i po temacie Pozdrawiam B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi