Forecast Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jak tam Piotrze nowe przelotki pomogły kijkowi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Kuba wielkie dzięki to jest całkiem inny kij. Szczególnie jak pada deszcz widać różnicę w zasięgu rzutu. Niestety wstyd się przyznać jedna przelotka wygląda już trochę dziwnie hi hi hi. Tomek też jest zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Chętnie bym zobaczył takiego micro jiga na jakiego łapiecie te karasie jak to nie tajemnica, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Pamiętam jak zdemolowałeś 12 Y alconite wiec niczym mnie już nie zdziwisz Wyholuj w końcu tego Lina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jigi tajemnicą nie są i niedługo będą pokazane w wątku i nie tylko. Nad linami pracuję tylko trochę czasu mi brakuje. Kuba jedź na jazie bo wątek już na drugą stronę spadł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Miał być lin i jest przy okazji łowienia karasi.Jigi wyglądają takPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Fajno linek na spina to moje marzenie, jakies specjalne prowadzenieGraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Co to za wykałaczke masz na pierwszym zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 To fenio FX 862-2 konkret wędka oczywiście złożona na jazie ale do karasi też się nadaje . Jigi do nabycia w dziale sprzedam zostały jeszcze 3 komplety. Linek był bardzo agresywny jak zobaczył jiga to wykonał taki atak, że ho ho. Te fioletowe jigi to pomysł Piotrka Zieleniaka jeśli chodzi o dobór materiałów i naprawdę działają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Dziś wybrałem się na rzeczne karasie jedno branie zaliczyłem i już myślałem, że mam mega karasia a tu niespodzianka karaś z wąsami i na golasa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 a to ci dopiero niespodzianka... zabawa przednia zapewne na delikatnym sprzęcie.. ale te cyprinusy to u Kolegi nie pierwszyzna,bo w wątku zdaje się "przyłowy 2012 " też parę było z tego co kojarzę...?gratulacje..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Dziś rzeczne karasie były łaskawe, trawa mokra. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) Tiia. Sprzęt wybitnie "karasiowy". Wyniki też ekstra Gratki Edytowane 27 Lipca 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Dziś z rana jazie ale później relaks i karasie najpierw zbiornikowe grubasypóźniej rzeczne no i trafił się ślepy dosłownieprzyłowy też były ostatnio jakieś bardzo aktywne te płotkiDzięki za gratki, łowię sprzętem jaki mam . Pozdrówka Edytowane 31 Lipca 2013 przez skalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Dziś chwila wolnego w samo południe w taki skwar tylko one nie zawodzą Dodatkowo pod koniec łowienia gratis tym bardziej cieszy, że chyba się już poznaliśmy miesiąc temu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Jeśli to faktycznie ten sam to niezły fart dla okonia też że dwa razy wrócił do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Chyba ten sam pierwsze zdjęcie okonia z wczoraj drugie zrobione kilka tygodni wcześniej ryba złowiona na tym samym odcinku rzeki ok. 100 m niżej. Tej wielkości okonia złowiłem tam po raz pierwszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 A tu rybony którego ja złowiłem Na mojego mikrojiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Po wczorajszym łowieniu "okoni" 15 cm zatęskniłem za rybami, które choć trochę bardziej wyginają kija. Taki ponad 30 cm karaś w rzece robi to całkiem nieźle . Pozdrawiam Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez skalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Piekne karasie, jak patrze na te ryby to wraca dziecinstwo, chyba wszyscy zaczynali od karasi swoja przygode z wedkarstwem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 U mnie jest odwrotnie najpierw były okonie później pstrągi, jazie, krótki jedno sezonowy epizod z nocnymi sandaczami i dopiero karasie , ale chętnie zamienię 50 karasi na jednego klenia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Dziś z rana znów obdarty karaś. Po południu namierzyłem spore stadko małych pirani pierwszych kilka rzutów to był istny szał takiego żerowania jeszcze nie doświadczyłem. Trzeba zweryfikować co nieco na temat ich zachowań w stadzie. Chyba idzie jesień koniec wakacji już tuż tuż to i wakacyjne fascynacje pójdą w odstawkę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Dziś kolejny obdartus i no to już chyba przesada "to musi być miłość" po raz trzeci To jest najlepszy przykład, że NK działa jak go złowię po raz 4 biorę udział w konkursie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Dziś kolejny obdartus i no to już chyba przesada "to musi być miłość" po raz trzeci To jest najlepszy przykład, że NK działa jak go złowię po raz 4 biorę udział w konkursie Pozdrawiam Raczej, zdecydowanie zmieniłbym wodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 To się zgadza ale każdy ma ulubione odcinki rzeczek. Po za łowieniem obecność wędkarza spełnia tam inne zadania . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi