filser Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Witam kolegow potrzebuje pomocy przy wyborze echosondy.interesuje mnie eagle cuda 300 i eagle supra id.,co mozecie powiedziec na temat tego sprzetu moze ma ktos podobny model do sprzedania prosze wykasowac zalozylem nowy temat dziekuje Edytowane 25 Czerwca 2013 przez filser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cru5h Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ja kupiłem Lowrance Elite 4X, mam juz od roku. Jest porównywalna z Eagle Cuda 300 tylko w kolorze. Polecam bo jest w miarę tania jak na kolor w stosunku do jakości i daje dobre odczyty. Jest to powiedzmy Cuda 300 w kolorze. Poza tym firmy Eagle juz nie ma - został "wchłonięta" przez Lowrance więc jedynie kupisz użytkę albo jakimś cudem zalegacz w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filser Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Kolego a czy w cuda 300 widac luki czy wogule niema tej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nebril Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Czy Cuda 300 czy Lowrance x4 to chyba bez znaczenia, bo urządzenie z tego co wiem jest to samo. Poniżej zdjęcia, przepraszam za jakość, jedynie poglądowo. Jest to Lowrance x4 pro. Kupiona z drugiej ręki, ale w pełni sprawna. Pływałem na niej rok i planuję przejść na coś bardziej zaawansowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Po 1 kolego do spraw sprzedam/ kupie mamy tu odpowiednie dzialy i tam proponuje zadac to pytanie. Rozumiem, ze podane modele okreslaja jedynie orientacyjnie polke cenowo/ jakosciowa....no coz, trudne pytanie bo zalezne od ch-ki osobniczej ...Jednym wystarczaja podstawowej klasy sondy, niekiedy nawet bez jednostek metrycznych...inni celuja w kolorowe sondy z duzymi wyswietlaczami, z HD, GPS + mapy, o duzej mocy sygnalu (+ kilka rzeczy nie wymienilem na tym etapie rozwazan). Sonda typu Cuda 300 to przedstawiciel raczej modeli nizszej polki...jak wspomnialem ogromnej rzeszy wystarczy (aczkolwiek poszukalbym na wyprzedazach starych modeli typu Eagle FishMark 320/ 480 (badz "odpowiednik" Lowranca)Pamietam, ze jakis czas temu mozna bylo trafic na zachodzie za sume rzedu 100$... Osobiscie gdybym mial teraz kupowac cos nowego a nie mialbym jakichs specjalnych pomyslow zwiazanych z lowiskiem to kupilbym Lowrance Mark 5X pro. Nie drenuje jeszzce zbytnio kieszeni a walory uzytkowe ma wysokie. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pabik Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 pomyśl jeszcze o Garmin Echo 200 , mam i sobię chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Eryk Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ja garmina echo 200 też szczerze polecam zawsze lepiej mieć troszkę większy ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Z tym, ze te 5" to tak lepiej wyglada gdy bardziej w kwadracie jest umiejscowiona... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
filser
Witam kolegow potrzebuje pomocy przy wyborze echosondy.interesuje mnie eagle cuda 300 i eagle supra id.,co mozecie powiedziec na temat tego sprzetu moze ma ktos podobny model do sprzedania prosze wykasowac zalozylem nowy temat dziekuje
Edytowane przez filserOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi