hlehle Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Jak tam wyniki? Bywacie gdzieś? Ja ostatnio miałem urwanie głowy, więc czekam z niecierpliwością na pierwszą wolną chwilę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Bylem w niedziele w niezlym szoku. Wyskoczylem kolo poludnia na jedna z podwarszawskiech glowek. Szczupak i sandacza gryzl az milo i to pomimo wysokiej wody. Najlepszy bylo kolo ktory przyjechal z bocznym tokiem na okonia i na male kopyto wyciagnal na oko 2.5 kilogramowgo sandacza w trzecim rzucie . W ciagu trzech godzin bylem swiadkiem holowania dwoch szczuplych 50-55cm i trzech wymiarowych sandaczy z jednej klatki, nie liczac skrotow. Niestety nie nalezalem do szczesliwcow. Mialem kilka lekkich pobic i jedno mocne za warkoczem po ktorym 9cm kopyto w jedenej trzeciej zeszlo z jiga ale bez ryby... Lokales z ktorym rozmawialem bardzo chwlil sobie ten sezon a zwlaszcza poprzednio listopadowa nizowke. Bywaly dni ze lowiac z lodki na upatrzonej przykosie lapal po kilka grubych sztuk dziennie. Nie jest chyba tak zle z sandalem na podwarszawskiej Wisle. Ja jeszcze nie odpuszczam tylko czasu malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wig20 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Potwierdzam. Nie jest żle w tym roku z sandaczem w Warszawie. Jest go bardzo dużo, większość to króciaki, ale większe sztuki też się trafiają. W centrum miasta nikt siaty nie postawi bo za widno jest. Dlatego jest ryba. W poniedziałek na 4h łowienia ponad 10 brań, 7sztuk wyjętych, 5 wymiarowych, największe dwa to 75cm i 68cm. W zeszłym tygodniu także sporo wymiarowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 ok przekonaliście mnie miałem w tym roku już sobie darować ale chyba się skusze na jakieś wędkowanie w ten weekend :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Chyba znów w weekend trzeba będzie się wybrać na rybki PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 I ja spróbuję szczęścia na Wiśle w niedzielę - w Warszawie lub okolice Góry Kalwarii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 I jak próbował ktoś z was w weekend połowic trochę? Całkiem ładna pogoda była W sobotę bylem na rybkach ale nic z tego, z jednej strony nawet fajnie poniewaz sobie trochę czasu spędziłem nad woda PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja dziś byłem w okolicach Nieporętu na kanale - ZERO :/ za to sporo było spławikowców i grunciarzy - leszcze i płotki brały... z drapieżnych NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 I jak próbował ktoś z was w weekend połowic trochę? Całkiem ładna pogoda była W sobotę bylem na rybkach ale nic z tego, z jednej strony nawet fajnie poniewaz sobie trochę czasu spędziłem nad woda PozdrawiamSlider Dzisiaj wieczorkiem na chwilę z Pablitos wyskoczyliśmy nad wodę. Za jedną z główek zaliczyliśmy po braniu na gumki, ale postanowiliśmy jeszcze jedną opaskę woblerami obrzucać i niestety zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Koledzy - gryzie coś nad Wisełką? Mam zamiar w piątek wyskoczyć a po świętach tj. od 27 do Sylwestra również Trzeba będzie sporo kalorii spalić Ostatnie dni Sezon pewnie zamknę 31 grudnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jak nie będę miał żadnych planów to może trochę w sylwestra połowię nad wisłą ale coś czuje ze nic z tego nie bedzie PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ja planowałem w poprzednią niedzielę gdzieś wyskoczyć, ale po piątkowej i sobotniej wigilii nie bardzo się nadawałem ...Może w ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Koledzy - gryzie coś nad Wisełką? Mam zamiar w piątek wyskoczyć a po świętach tj. od 27 do Sylwestra również Trzeba będzie sporo kalorii spalić Ostatnie dni Sezon pewnie zamknę 31 grudnia... 27 lub 28 tez sie wybieram. Ostatni raz w tym roku bo 29 raniutko w góry wyjeżdżam. Możemy się spotkać, pokaże Ci lewego brzegu troszkę Zdjęcia z końca listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 świetna meijscoweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 @PikeHunteR - nie ma problemu - chętnie się piszę 27 lub 28 grudnia na wspólne łowy Ja tak naprawdę to mam wolne od dziś, tj. 21 grudnia do 1 stycznia 2008 i z wyjazdem na rybki nie będzie problemu Oby tylko nie padało (śnieg może padać ) Daj więc znać co do miejsca i godziny spotkania oraz kiedy - 27 czy 28 grudnia. Może ktoś z was jeszcze się pisze na ostatki w tym roku? Większą grupą będzie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 No to wstępnie jesteśmy umówieni! Ja jeszcze w poniedziałek wyskoczę może, zrobię rekonesans Ja bym nawet chciał żeby troszkę śnieżek pruszył. Lubię takie świąteczne, śnieżne wędkowanie! Ma swój klimacik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Chętnie bym do Was dołączył 28.12.Podoba mi się Wisełka w tamtych okolicach.Tylko z dojazdem bym miał mały problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Chętnie bym do Was dołączył 28.12.Podoba mi się Wisełka w tamtych okolicach.Tylko z dojazdem bym miał mały problem @krzysju, nie będzie problemu - jeśli jesteś z Warszawy to SPOKO - ja jestem z Ząbek i jadąc w stronę Góry Kalwarii będę jechał przez Warszawę i mogę cię zabrać samochodem Jeśli wyjazd dojdzie do skutku na 100 % to na priva daj namiary skąd cię zabrać @PikeHunteR - o śnieg w tych dniach to musimy ładnie poprosić (wiesz KOGO ) łowiąc w śnieżnej scenarii i to w dodatku w ostatnich dniach roku 2007....pięknie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 @Pirania74Przetestujesz nowa wedeczke?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 @Pirania74Przetestujesz nowa wedeczke?? pozdrawiam @Xavi - oczywiście że przetestuję Wędeczka musi przejść chrzest bojowy w trudnych zimowych warunkach aby dzielnie służyła w roku 2008 no i przyniosła wiele, wiele OKAZóW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 No to chlopaki czekam na relacje i fotki z waszej wyprawy,@pirania 74 opisz swój nowy kijek ,udanych polowów chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Może i ja do Was dołącze, oczywiście jeśli można ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Może i ja do Was dołącze, oczywiście jeśli można ? Pozdrowionka No pewnie! Koniecznie dołączaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Może i ja do Was dołącze, oczywiście jeśli można ? Pozdrowionka nie pytaj czy można - OCZYWIśCIE żE MOżNA - ZAPRASZAMY W większym gronie będzie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jestem u rodzinki i jakoś nie mogę się zdecydować czy jechać nad wodę czy nie. Dzisiaj jest -5 stopni... Jutro ma być podobnie. Wisła pewnie trochę lodem jest już pokryta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi