Wilims Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 jak w temacie:- do 700zł- łowienie z łódki wody stałe- przynęty to slider 7-10 i inne przynęty w przedziale 25-60g- plecionka 0.15-0.2 gościu w sklepie proponuje mi okume 266 i shimano curado 201, ale nie pamiętam czy g7. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batza Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Był już pierdzyliard takich tematów z mnóstwem pomocnych rad, wystarczy użyć wyszukiwarki. A właściwie jest jeszcze łatwiej - zajrzyj do pierwszego tematu tego działu - KATALOG MULTIPLIKATORÓW. Na szybko wg. mojej oceny do tej kwoty i zastosowania ciężko przebić Lunę 203 lub 253, ale to round i nie wszystkim pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilims Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 spoko sprawdzę, zapomniałem dodać żeby był niskoprofilowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Weź sobie kup Dragona HS200 i powinno śmigać jak ta lala. Zostanie jeszcze coś na plecionkę i jerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 To ja również Ci coś polecę. Dopiero zacząłem tę przygodę ale się fajnie sprawdza. CITICA 201E japan . Prosty, fajnie i prosto się reguluje.Dobrze leży w dłoni. Przynajmniej dla mnie sprawdza się super. A polecił mi go naprawdę super spec od casta......i się nie pomylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pional2000 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja mam pytanie troszke z innej beczki. Czy ten kij jest wart uwagi? Jade na urlop na Mazury i potrzebuje czegos taniego do zabawy z jerkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ten kijek powinien wystarczyć jest w nim moc i jest dość czuły w tej klasie cenowej nic lepszego nie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilims Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 czy ta CITICA 201E da radę z tymi przynętami o których wspomniałem wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Moim skromnym zdaniem...tak. Również dokładnie takimi przynętami (do 50g) posługiwałem się na Narwi.Może koledzy z "praktyką " coś jeszcze podpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batza Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Mialem Citice 201E, to byl moj drugi multik i wspomnienia mam z nim jak najlepsze. Produkcja jeszcze japonska, wykonanie i spasowanie elementow bardzo dobre. Spokojnie w tej gramaturze sobie poradzi, a nawet 7-60 tylko z odpowiednim kijem. Nic tylko polecac, jedyny minus - trzeba troche poszukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cru5h Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 A odnośńie tej Citica 201E czy poradzi sobie z Salmo Jack S (70g)? Ewentualnie czy Citica 201G poradzi sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 poradzi sobie bez problemu. poszukaj wersji e Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cru5h Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Znalzłem Citica E za 649zł http://www.centrumwedkarstwa.pl/kolowrotek-shimano-citica-e.html Pytanie czy warto brać wersje E skoro za około 150zł taniej można dostać Citica G -> http://www.ebay.com/itm/130904452164?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 EDIT: Znalzałem za 500zł http://sklep.insel.pl/product_info.php?products_id=6173 EDIT2: No i stało się.... zostałem właścicielem Shimano Citica 201E Edytowane 25 Czerwca 2013 przez cru5h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam Ja do tego kija tylko 1,95 mam abu revo sx, pasuje jak ulal. Pozdro lk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Tutaj niezła alternatywa na początek (moja ci ona jest): http://jerkbait.pl/topic/27540-s-multik-daiwa-procaster-special-edition-100sel-jak-nowy-odpowiednik-rojo-25000-zł/ Tylko jest dosyc duża. Ale za to wodzik odsuniety od szpulki . Tak jak w Curado 201D. To pomaga dalej rzucać. Kąt załamania linki itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To pomaga dalej rzucać. Kąt załamania linki itd.... Nie wiem jak Wy daleko chcecie rzucac ale ja jestem zaskoczony na pierwszych probach z zestawem castingowym (dragon millenium 1,95, abu revo sx i przynety okolo 30-40 g) rzucalem dalej niz tymi samymi przynetami sprzetem do spinningu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 bo jak sie troche umie to faktycznie czesto jest tak ze cast rzuca jakby dalej od spinna. ale sporo zalezy od doboru sprzetu roaz umiejetnosci rzucacza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi