Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Zaczynam kręcić swoje strimki pod Bolenia.Niebawem chcę wypuścić na rynek warsztaty muchowe i lampy do kręcenia much-może to połączę.Jestem ciekaw waszych potrzeb i jak to widzicie.Benche będą wykonane z materiału przypominającego pod każdym względem kamień z rzeźbieniami ryb,fragmentów dna rzeki itp.Chciałbym to podzielić na trzy części tworząc trzy benche specjalistyczne-sucha,streamer,mokra/nimfa.Konstrukcje będzie można łączyć w jeden duży bench.Krótko mówiąc jak to widzicie i co wam się sprawdziło-linki do wzorów,sugestie itd.bardzo mile widziane. Edytowane 23 Czerwca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Pod potrzeby polskiego klienta to tylko to A tak na serio - zyliard zastosowań, z drewna najwyższej jakości i maksymalnie za 100plnów, bo przecież za więcej to skandal i rozbój w biały dzień, bo u Staszka to za flaszkę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 No właśnie. Ciekawe ile sztuk sprzedali panowie z mayflybench.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Panowie chętni to moje zmartwienie.Po za tym na Polsce świat się nie kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi