cru5h Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witam Czy ktoś z kolegów używał tego kija? Interesuje mnie zakres przynęt, czy obsłuży Slider 10S ważący 46g czy to już za dużo dla tego kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 nie widziałem tego kija ale raczej s10 bym nie zakładał.jeśli już daradę machnąć to komfort żaden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Miałem ten kij . Przy rzucie sliderem 10 S złamałem szczytówkę. Tak więc - empirycznie stwierdzam - nie obsłuży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cru5h Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 OK. Dzięki za info. Zatem najbardziej odpowieni bedzie Robinson Diaflex Cast 198cm 20-58g Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi