Vasyl Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Mam zamiar sobie sprawić kijek do multika.I tak sobie pomyślałem że dobrze by było usłyszeć wasze opinie na ten temat.A więc:Jaki kijek polecacie do multika Daiwa Millionaire CV-Z103L ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 raczej jakis typowy sredniaczek - czy inaczej mowiac nizinny uniwersal. czyli cos typu 10-30 choc 40 tez pociagnie... podaj troche wiecej szczegolow, jakies wymagania, dlugosc, przynety to bedziemy mogli zasugerowac jakies konkretne rozwiązania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Tak do dwóch metrów długości.Przynęty to wobki powierzchniowe , srednie wobki , lekkie slidery , obrotki 3-4.W sumie myślę raczej o takim uniwersale 10 - 45 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 pomysl o 7' avidzie 17 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 pomysl o 7' avidzie 17 lb bardzo dobra propozycja!! JA jednak nie liczyłbym na jakeś super rzuty aglią 3. To jednak okrąglak. Pomys też o Team Daiwa Luna 103L, millionaire 103SW czy millionaire bay casting 103L. dwa ostatnie z rynku japońskiego... pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=4157& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi