yakuza Opublikowano 19 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września A to rolki są jakoś w tych daiwach zabudowane? Integra rolka z łożyskiem?W tych daiwach, które miałem wystarczyło tylko odkręcić śrube, wyjąć, zmierzyć, zamówić, włożyć łożysko i kolejny rok bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 19 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września (edytowane) Nie postawiłbym znaku równości przy porównaniu tych dwóch rozmiarów obu producentów. Mam jeden i drugi tak jak Ty i dla mnie Certate 3000 zdecydowanie więcej zniesie niż Stella 3000. Mało tego z kulturą pracy jest zupełnie na odwrót niż u Ciebie to Stella kręci super gładko i jedwabiście a Certate no....wyraźnie słabiej . No ale mi tam to nie przeszkadza. Już dałem sobie spokój z tymi nasłuchami czy coś szumi czy nie. Nad wodą jakoś słuch mam chyba gorszy Ta sama waga te same rozmiary, stella to hybryda wyglądają podobnie a co tam w środku tego nie wiem. Rolka w tej stelli jak jakies dziwadło zintegrowane. A co dopracy rolki mi to przeszkadza jak w zauberze Edytowane 19 Września przez tibhar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 19 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września Hybryda 3000MHG napewno będzie mocniejsza niż zwykłe C3000 no ale wtedy wiadomo wyższe przełożenie. Ta Cerata 3000 czy w ogóle ten rozmiar w Daiwie jest trochę takim kompromisem i połączeniem wszystkich cech - mocy, wagi, przełożenia i wytrzymałości której brakuje mi odpowiednika w Shimano. Nie mogłem jakoś dłuższy czas przełamać się na Daiwe ale nie mogłem znaleźć takiego odpowiednika w Shimano. No i padło na to, że Certate 24 3000 będzie do moich potrzeb najbardziej odpowiednia. Wizulanie też chyba jeden z najładniejszych wypustów w Daiwie. Po roku mogę z czystym sumieniem napisać, że nie żałuje. Cerata jest naprawde spoko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi