klonek02 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Wie ktoś gdzie można je kupić? Z dwa lata temu zakupiłem 3 jak były jeszcze na alledrogo a potem słuch po nich zaginął, woblery wykonuje chyba Jan Bulsiewicz. Wszelkie wskazówki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 A pamiętasz nick allegrowy tego gościa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) były niedawno na giełdzie u Nas, widziałem też na allegro, ale używki, w moim pudełeczku też już ich zaczyna brakować.... były np tutajhttp://allegro.pl/woblery-pstragowe-zestaw-3-szt-gebski-bujan-nr-2-i3226859103.html Edytowane 24 Czerwca 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Mi sie sprawdzają te woblerki i chętnie skontaktowałbym się z twórcą w celu zakupu większej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Ja od świeżę szukam namiarów na Pana JanaMoże ktoś podrzuci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Mail do Pana Jana :-)jan.bulsiewicz@gmail.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi