Mielony Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Witajcie Czy miał ktoś z was przyjemność łowić w tamtych okolicach kropki? (pstrągi)? Jeśli tak to bardzo bym prosił o jakieś wieści cz y coś tam pływa czy bedzie to kolejny wypad którego nie zwięczy smierdząca rybą dłoń Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rawi Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Bywałem tam kilka lat temu, może coś się zmieniło od tego czasu. Wówczas były tam piękne okoliczności przyrody i piękne okoliczności przyrody i tyle... (nie jestem wprawdzie "miszczem", ale gdyby występowały tam miarowe pstrągi w jakieś rozsądnej ilości, to musiałbym coś złowić, nawet przez przypadek, mnie się trafiały tylko krótkie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 aha to i tak dobrze ze coś chociaż było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Było i nima gumiaki/filcaki samołówki z robakiem wszystko załatwiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 A rzeka fajna tylko zadbać o nią , kontrole , zarybienia i wróciłaby do dawnych lat. Z tej rzeki miałem ponad 10 lat temu kropka 43cm i kilka takich 36cm,38cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi