Skocz do zawartości
  • 0

TARGI 2008

tofik

Pytanie

Witam. Jak już napewno wszyscy wiecie targi wędkarskie odbędą się w dniach 8-10 lutego 2008 w Poznaniu. W związku z tym mam pytanie: czy wiadomo coś odnośnie tego czy odbędzie się spotkanie miłośników castingu tak jak to miało miejsce w tym roku ? Czy firmy pokroju shimano, daiwa, lub abu pokażą wreszcie coś dla nas ? Jak długo jeszcze na naszym rynku będą tylko multiki okumy i jaxona :angry: A może trzeba by złożyć jakąś petycję w tej sprawie i dołączyć kilka tysięcy podpisów żeby te lepsze firmy nas zauważyły ?czy jesteśmy skazani na e-buy ?

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

tak sie sklada, że moj dobry znajomy pracuje wlasnie jako przedstawiciel DAIWA-CORMORAN. czy to przedstawicielstwo jest poważne... może w koncu się odwazy, zaloguje i sam coś napisze... :mellow:

wiem jedno, obiecywał w czerwcu, że nowy katalog daiwy na 2008 bedzie wyjątkowo atrakcyjny, ponoc byly plany wdorzenia sporej czesci asortymentu z kraju kwitnacej wisni. ciekawe czy sie to uda... :mellow:

NIE LICZ NA WIELE !!!!

dochodzi z młynków tylko megaforce zrobiony na bazie VIENTO

na sklepach max do 400 pln macałem wydaje mi się że ustrzeli parę młynków z firmy z niedzwiadkiem ;)

post-677-1348913681,494_thumb.jpg

• 0

Ale widzę pamiętacie o tym piwku :D Ceny noclegów w Poznaniu są tańsze. W zeszłym roku nocowaliśmy w całkiem dobrych warunkach i za niewielkie pieniądze.

Co do targów w tym roku się nie napinamy. W zeszłym chcielismy zaistnieć (prelekacja, wystawa fotograficzna) ale w tym roku raczej przyjedziemy tylko by się spotkać z forumowiczami i napisać jakąś relację. Myślę, że to w zupełności wystarczy.

Pozdrawiam

Remek

• 0

tak sie sklada, że moj dobry znajomy pracuje wlasnie jako przedstawiciel DAIWA-CORMORAN. czy to przedstawicielstwo jest poważne... może w koncu się odwazy, zaloguje i sam coś napisze... :mellow:

wiem jedno, obiecywał w czerwcu, że nowy katalog daiwy na 2008 bedzie wyjątkowo atrakcyjny, ponoc byly plany wdorzenia sporej czesci asortymentu z kraju kwitnacej wisni. ciekawe czy sie to uda... :mellow:

NIE LICZ NA WIELE !!!!

dochodzi z młynków tylko megaforce zrobiony na bazie VIENTO

na sklepach max do 400 pln macałem wydaje mi się że ustrzeli parę młynków z firmy z niedzwiadkiem ;)

lool tanio 400zl multiplikator??podoba mi wygladac multiplikator, mysle ze bedzie wygodnie:)