Bonnny Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Wszyscy którzy wykonują przynęty mają prawie nieograniczone możliwości ich wykonania. Ciekaw jestem czy przy ich wykonywaniu robicie "coś" czego inni nie zobaczą a tylko Wy o tym wiecie że tam to jest ("coś" głębszego takiego dla jej duszy). "Coś" w co wierzycie że to jej pomoże, że dzięki temu będzie wyjątkowa . Bardzo ciekaw jestem waszych pomysłów (oczywiście jeśli tylko chcecie je zdradzić) PS. Wierzę że to będzie wobler z "sercem" Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Bonnny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Przeznaczenie przynęty determinuje wszystkie manewry i "czary,mary" jakie nad nią odprawiam, skupia się to zazwyczaj w prozaicznym szukaniu pracy poprzez dobór materiału, obciążenia, steru...Nie doprawiam przynętom organów, nie uważam by lepsze były w jakiś sposób rękodzielnicze od seryjnych, tylko dlatego, że to rękodzieło.Na wyjątkową pozycję w pudełku, a co za tym idzie sentyment jakim zacznę darzyć wabik, musi on sobie zapracować łownością.Wtedy dopiero mogę powiedzieć, to jest dobry wobler, tego lubię i "ma w sobie to coś".A by było ciekawie, to dodam, że mam z tym "cosiem" po równi i strugańce własne i piankowce cudze, a nawet chińskie plastiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 ja mysle, ze wypadaloby przestudiowac strukture forum, zamiast wszystko w OT pchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonnny Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 ja mysle, ze wypadaloby przestudiowac strukture forum, zamiast wszystko w OT pchac Hmmm z tego co widzę to właśnie Ty zrobiłeś OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Nie do końca zrobił, twój temat znalazłby znacznie większe grono czytelników gdyby trafił tutaj:http://jerkbait.pl/forum/30-lurebuilding-budowa-przynęt/Chyba, że od początku założyłeś sobie, że wątek będzie mocno offtopowy, wtedy faktycznie, nasza Cafe to odpowiednie miejsce. Tylko ilu woblerostrugaczy tutaj na niego trafi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonnny Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Nie do końca zrobił, twój temat znalazłby znacznie większe grono czytelników gdyby trafił tutaj:http://jerkbait.pl/forum/30-lurebuilding-budowa-przynęt/Chyba, że od początku założyłeś sobie, że wątek będzie mocno offtopowy, wtedy faktycznie, nasza Cafe to odpowiednie miejsce. Tylko ilu woblerostrugaczy tutaj na niego trafi? Hmmm myślisz że będzie to miało aż takie znaczenie? hmmm ok proszę o przeniesienie tematu do działu Lurebuilding - Budowa przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi