pretorian297 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) gdyby ktokolwiek sie kiedys zastanawiał nad Okularkami , wstawiam okulary na jakie sie skusilem a mianowicie ...............Flying Fisherman Cozumel - Green Mirrow....... Okulary rewelacja , z czystym sumieniem Polecam. Witam , Koszt to 129zł plus koszt wysyłki akurat tam gdzie Kupowałem to wysyłka 13zł Co do Polaryzacji , uważam że jest Wyśmienita , co prawda nie przerobiłem Tysiąca Okularów ale przesiadaka z Polarów za 40 czy 50 zl na Te Soczewki to jak Z malucha do Merca. Kolor szkieł jak widać Zieleń ale w Srodku po założeniu to coś w Brązie z lekkim Bursztynem , i co najważniejsze naprawde nie męczą Oczu........ Edytowane 27 Czerwca 2013 przez pretorian297 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Gdzie je kupiłeś i wiele dałeś za nie ? jak sobie radzą nad wodą, dobry polar ? Dzieki za odp Dają do nich jakieś etui ? widzę że nie mają paska żeby je zawiesić na szyi i tu pytanie czy istnieją jakieś uniwersalne paski bo spodobały mi się te okularki a na pewno bym je utopił nie mając zabezpieczenia Edytowane 28 Czerwca 2013 przez Gofer2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi