rognis_oko Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Czy ktoś z was zna wędziska tych firm lub miał z nimi do czynienia? - Calypso- Master Wszystkie informacje będą mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 @rognis informacja ode mnie jest następująca Ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ja Sebek natknąłem się na nie przy okazji szukania wędek do trollingu. Czy chodzi Tobie wlaśnie o taki sprzęt? Mogę odszukać linki ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ok. Znalazłem ... http://www.gofishin.com/index.cgi?cart_id=2890882.29154& mgf=2100000000&go=1&cat=107 Google jest niesamowity PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 @Remas, dokładnie o to chodzi. Znam ten sklep i planuję kilka zakupów bo ceny są naprawdę okazyjne!Myślałem żeby zaryzykować i kupić jeden z tych kijków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jtk53 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 poszukuję opinii oraz recenzji kijów daiwa tournament ags.spiningzakupiłem w "okazyjnej" cenie 2.7 cw.12-42 lecz jeszcze nie był nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walleyee00 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Dwanaście lat późnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jtk53 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 nie wiem czy MARCHISIO pisał do mnie ale jeżeli tak to rozumiem,że przez 12 lat trzeba coś testować żeby wyrazić swoją opinię????????????przy obecnym postępie technologicznym to myślę,że już po dwóch miesiącach wiodące firmy wymyślą coś NOWEGO.prośba o opinie nadal aktualna.jeżeli uważacie ,że sprzęt jest kiepski to również będzie pomocne.osobiście uważam,że najlepsze produkty powstawały w latach 90-tych ubiegłego wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walleyee00 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Wykopałeś temat po 12 latach , ostatni post w 2005 roku Edytowane 27 Marca 2017 przez Marchisio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jtk53 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 jeżeli to do mnie to chyba się nie zrozumieliśmy.nie chodzi o daiwe tournament lecz o daiwa tournament AGS pierwsze wzmianki o AGS są w katalogu daiwy z 2012 roku a spiningi o które pytam w 2013 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Kolega nie czai? Nikt tu nie pisze o treści Twojego postu, tylko o tym, że odkopałeś temat, który umarł 12 lat temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi