Mekamil Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Który multik będzie lepiej pracował z lekkimi przynętami - Scorpion 1001, czy Curado 101 D? Szczerze powiedziawszy to zbyt wielkich różnic między nimi nie widzę, a Curado jest tańszy średnio o 20$ i łatwiej dostępny w USA (co ma dla mnie dość duże znaczenie).Mam Revo, więc powyższy wybór dotyczyłby przynęt <15gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja postawiłem na curado 101 właśnie ściągam. W moim przypadku względy wizualne zadecydowały i cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Który multik będzie lepiej pracował z lekkimi przynętami - Scorpion 1001, czy Curado 101 D? Szczerze powiedziawszy to zbyt wielkich różnic między nimi nie widzę, a Curado jest tańszy średnio o 20$ i łatwiej dostępny w USA (co ma dla mnie dość duże znaczenie).Mam Revo, więc powyższy wybór dotyczyłby przynęt <15gr.Scorpion i curado 101d to prawie te same młynki. Różnica to że jeden to model na rynek japoński a drugi na usa oraz z tego co pamiętam 101d ma dłuższe rączki.Oba multiki radzą sobie dobrze z tą samą małą gramaturą przynęt. Polecam przeszperać forum, już nie raz temat tych multików był poruszany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 No właśnie szukałem i zawsze były stawiane obok siebie jako równorzędne. Dlatego zastanawiało mnie, czy przypadkiem nie w tym tkwi różnica.Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Curado nie ma przypadkiem ciut lżejszej szpulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Pobawiłem się jeszcze bardziej wyszukiwarką i trafiłem na ten wątek: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=58011& amp;&srch=curado#msg_58011Jerzy ładnie porównał te dwa multiki. Dla mnie już właściwie wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 witam!miałem scorpiona, scorpiona mg i curado 101d - ten ostatni zrobił na mnie najlepsze wrażenie. myślę że z tej trójki ten ostatni ma najlepszy stosunek jakość/cena.zdecydowanie polecam curado 101Dpozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 To teraz jestem już na 100% zdecydowany. Na wiosnę Curado trafi w moje łapki.Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnum666 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Może to już było, http://www.multiplikator.pl/index.php?option=com_content& ;task=view&id=38&Itemid=39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Może to już było, http://www.multiplikator.pl/index.php?option=com_content& ;amp ;amp ;task=view&id=38&Itemid=39 Mnie w tym najbardziej zastanawia podsumowanieCi co mieli Curado 101D, w łapkach, pewnie się z nim nie zgodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Różnica między multikami (jeśli chodzi o właściwości rzutowe) nie będzie odczuwalna. Tak samo jak jest niewielka między Scorpionem 1001 i Chronarchem 51 Mg. Odgrywać w tym przypadku będa zupełnie inne przesłanki np. wizulane, materiały z których wykonano itd. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Mnie w tym najbardziej zastanawia podsumowanieCi co mieli Cudado 101D, w łapkach, pewnie się z nim nie zgodzą Popper,Nic dodać, nic ująć. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 A ja jednak dodam cos Popper. Z tego co mi wiadomo to data premiery curado 101D to 19 Kwietnia 2006 roku, a artykuł napisany przez URSO który zacytowałes został napisany 10 Marca 2006 roku. Ciekawe co wtedy mówili posiadacze curado .... pewnie nic bo nie mogli go mieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 A ja jednak dodam cos Popper. Z tego co mi wiadomo to data premiery curado 101D to 19 Kwietnia 2006 roku, a artykuł napisany przez URSO który zacytowałes został napisany 10 Marca 2006 roku. Ciekawe co wtedy mówili posiadacze curado .... pewnie nic bo nie mogli go mieć ... Skoro tak, to pewnie były podstawy, do takich wniosków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi