Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Nie ma aż takiego dramatu z wysyłką , bo wysyła się tylko kawałek uszkodzonego czy reklamowanego towarku . Ja akurat nie musiałem z rękojmi korzystać , ale mam kumpli co łamią kije notorycznie i i nigdy reklamacja nie trwa długo , ani nie kosztowała majątku . Tylko od rodzaju przesyłki czas i koszt zależy ..Obrazić się naturalnie mozna , ale rejestrować blanki jest prościej P.s..Mnie całkiem niedawno jeden z krajowych dystrybutorów popularnych blanków na B. odmówił nawet firmowej gwarancji . Bezpłatnie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Czyli wychodzi jak zwykle , niech kazden jeden czyni co musi... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi