jerry hzs Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Prawdopodobnie bede probowal tego pionowego jerkingu . Jacek mnie juz zapraszal na nauki . Tym bardziej ze ja taz dostalem kilka mini Chubby Darters od Pepe . Na razie poczekajmy az hobbici Jacky i Zibi wroca z pierscieniami z ciemnej krainy Minnesota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Prawdopodobnie bede probowal tego pionowego jerkingu . (...) Czyli szarpaka Tak poważnie to zależy od przynęty i zamontowanych haków. Ta technika podnoszenia i opuszczania jest normalną metodą i tylko od wędkarza znowu zależy jaki charakter będzie miała.Połamania życzę Jacky i Zibi i oczywiście sygnetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Jurku,Ja też czekam na te sygnety PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Chodzi mi o to czy te wędeczki podlodowe maja rękojeści z rezonansem, tak jak w pełnowymiarowych spinningach. To raczej Tennessee handle - bez uchwytu na kołowrotek. Cel taki sam jak w rezonansie. Pozdrawiam Paweł Sułek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Rozmawiałem przed chwilą z Jackiem. Mają trenieng: -21C zamarzają Quady. Ponadto cienko z rybami. Jezioro jest pozbawione roślinności podwodnej - będzie cieżko ale trzymamy kciuki. Jutro pierwszy dzień zawodów. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Jakies wiadomosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Będę telefonował około 23.00 czasu lokalnego. Na razie zaczynają. Zawody trwają do 14.00 czasu lokalnego US ale ważenie trwa dodatkową godzinę. Dam na pewno znać! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Ok, uciesze sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Jacek do mnie zadzwonil wczoraj bardzo pozno . Na treningach trafiali same Blugile , gdyby tak bylo na zawodach to decydowac beda milimetry . Najlepsze wyniki robia Crappi i ich znalezienie jest kluczem do zwyciestwa . Druga polska zaloga amatorow podobno takie namierzyla . Oczywiscie wyniki z treningow kazdy trzyma w tajemnicy wiec kto i jak potrenowal okaze sie w boju . W tej chwili chlopaki walcza na mrozie ale zapewniam ze jest im goraco . Trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 No dobra jestem po telefonie do Jacka i Zbyszka. Ogólnie na MŚ w wędkarstwie podlodowym startuje 75 drużyn. Po pierwszym dniu nasi zajmują 5 (!!!!) miejsce z szansami na pudło. Pierwsza ekipa ma wynik 5,75 lbs a Jacek i Zbyszek mają coś około 5,22 lbs (mogłem coś delikatnie pomlić). Dwie drużyny zostały zdyskwalifikowane - przynieśli zbyt dużo ryb (zasada 8+8 -> czyli wybieramy największe a resztę wypuszczamy). Łowili głównie crappie i bluegil. Przynęty sztuczne i żywe ze wskazaniem na te drugie. Jak to jacek określił ryby z tego jeziora są mięsożerne Dostanę zdjęcia więc wrzucę je jak tylko otrzymam. Trzymam kciuki za naszych!! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Uwazam ze po prognozach treningowych , byly pewne obawy. ...jest kapitalnie . Oby tak dalej . Ilosc ryb jest jasno okreslona i dziwi mnie to ze ktos to przeoczyl i spieprzyl swoja szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Jureczku,Jest bardzo dobrze! Oczywiście Jacek przywitał mnie słowami, że jest kiepsko ale od Zbyszka wiedziałem już wcześniej, że jest dobrze PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackybrown Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 remek podaje liste nr 1 -5.45,nr 2 5.36,nr 3 5.29,nr 4 5.26 ,i my 5.22 reszta jest ponizej 5-ciu BLAGAM TRZYMAJCIE KCIUKI !!!!!!!!!!!!! MOZE WRESZCIE BEDZIE POLISH LORDS OF THE RINGS!!!!! pozd jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja trzymam Zobacz ... u nas 1:40am a ja jeszcze nie śpię - trzymam kciuki a z zaciśniętymi nie mogę zasnąć PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 A ... i daj jakieś zdjęcia to zaraz wstawię Chociaż muszę chyba trochę pospać bo jutro o 7:00 pobudka PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zdzwonilem sie z Tadkiem , On mowi ze trzyma kciuki i zle me wedke przez to trzymac ... wiec radze jutro milo zakonczyc ...na przywitanie bedziemy po pierscieniach calowac Lord of de Rings . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 No dzieki Remku za info Bardzo sie ucieszylem i trzymam kciuki za Naszych! Bedzie podium Musi byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Wczoraj o 23:30 zatelefonwałem. Jeszcze nic nie wiedzieli. Słyszałem tylko jakieś głośne rozmowy po angielsku. Jacek powiedział krótko - za chwilę ogłoszenie wyników. Po chwili ponowny telefon. Jacek nie był zadowolony, poznałem po głosie - usłyszałem - szóste. Wiem, jak to jest, a może nie wiem (???) Oczekiwania pewnie Jacka i Zbyszka były większe, ale chyba każdy kto brał udział w takiej imprezie liczył na więcej. Dla mnie jednak szóste to wielki sukces bo należy pamiętać, że startowało ponad 70 ekip i to Mistrzostwa Świata. Gratulacje Zbyszku i Jacku!!! Miło było Wam dopingować i czekać na wyniki. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Cieszymy sie oczywiscie z szostego miejsca i gratulujemy Tylko czekac na nastepne Mistrzostwa i wskoczyc na podium. A tak a propos to kiedy nastepne Mistrzostwa, nie koniecznie podlodowe, ale swiatowej/europejskiej skali? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Gratulacje . Zwłąszcza w takich warunkach o których słyszymy. Ten brak sygnetów to odroczka . Już niedługo będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Gratuluje 6 miejsce lokuje was w ścisłej czołówce światowej a z tego warto i należy sie cieszyć. remek, jerry dzięki za relacje online Czekam teraz na relacje z zawodów z fotkami, opisem i komentarzem zawodników.Ciekawy jestem też regulaminu zawodów. Może i u nas by warto wprowadzić na zawodach taki limit np. 3 szt. ( obawiam się jednak że mniejsze ryby by w krzakach lądowały po złowieniu większej).Czy na mistrzostwach były sektory? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Czekamy jak Jacek wroci i sam wszystko opowie ...czyli na dywanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Wczoraj jeszcze nawijałem z Jackiem. Różnica między nimi a pierwszą załogą była ........ uwaga ......... 0,2 oz. No można się lekko spienić. Co do różnych regulaminów, zasad to myślę, że najlepiej jak napisze Jacek. On wie na prawdę wszystko. Nie wiem tylko kiedy będzie miał czas bo jedzie za chwilę na kolejne zawody w wędkarstwie podlodowym. Z tego co wczoraj mi wspomniał ryby przed wagą skanowane są wykrywaczem metali, jeśli coś jest nie tak to je prześwietlają. Ponadto ryba musi być przyniesiona w wiaderku żywa do kontroli i ważenia No i ... po raz kolejny wiem dlaczego tam jeden łowi na ikrę, drugi na gumkę, a trzeci na muchówkę na tym samym zbiorniku PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackybrown Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam , panowie Kac moralny gryzie mnie straszliwie bylo tak blisko............ <_< a tak znowu musimy zaczynac wszystko od poczatku ....no prawie zdjecia dzisiaj przesle remkowi to zobaczycie jak to naprawde wyglada.... roznica pomiedzy nami i pierwszym miejscem byla 0,2 uncij a wiec minimalna od samego poczatku tzn od dnia wyjazdu na trening wszystko szlo nie tak.... po pierwze snieg przez 9 godz jazdy spowodowal ze mialem oczy jak slimak - na czulkach , w hotelu trzy razy musielismy zmieniac pokoj poniewaz panienka na front desk nie wiedziala co robi <_< a bylo to 2 iej nad ranem ,temperatura - 26 f spowodowala ze nie moglismy odpalic quadow,zlamalem raczke od swidra,urwalem sznurek do odpalania swidra w drugim,nie moglem przez dwa dni wylaczyc napedu4x4 w samochodzie.... <_< <_< wszystko szlo nie tak...na treningu duzo ryb ale same male...wzystko do d...,dopiero pierwszego dnia zawodow los sie odwrocil 5,22 funta plasuje nas na 5 mijscu a pierwsi maja 5,45 a wiec mamy wielkaszanse na pudlo........ ,drugi dzien konczymy z wynikiem 4,77 ....niestety nie udalo sie ... wiec nasze paluszki musza jeszcze poczekac na zlote sygneciki ... ,ale jest tez pozytywny motyw drugi rok z rzedu jestesmy w scislej czolowce a wiec to nie slepy traf ...za dwa tygodnie nastepne zawody a potem nastepne i nastepne....trzymajcie kciuki bo my zamierzamy jescze powalczyc!!!!!pozd jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Trzymamy kciuki i czekamy na relacje (tą i następne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi