blacharz Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Poszukuje wolera w uklejopodobnym kształcie.Długość ok 8-10 cmBardzo płytko schodzący, tzn 10 cm pod powierzchnie wody.Łowisko - rzeka Warta. Proszę o namiary na taką przynętę. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Cześć , łamana rapalka będzie tym czego szukasz.Może bezsterowa ukleja Tapsa ,sprawdz .To tak na szybciora ,pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Skontaktuj się z Januszem Widłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cru5h Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Mam coś podobnego Rapala Long Cast, ale 12cm -> http://jerkbait.pl/topic/26584-sprzedam-przyn%C4%99ty-nowe-lepsze-ceny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 MaxRap, Payo Aqula, Thunderstick Jointed - przy normalnym prowadzeniu schodzą na max 50 cm, ale jak podniesiesz kija w górę, będą smużyć po powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Popieram @piterek i polecam rapalę jointed w kolorze S Ostatnio to jeden z moich ulubionych woblerów Siadają na niego klenie, bolenie, okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winniczek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ukleja od Tapsa.Na ten okres kiedy zielsko prawie pod powierzchnią to idealny wobler. W bydgoskim sklepie Wobler ciągle znikają z półek.Ja musiałem swoje odczekać w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Pływająca ukleja Widła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Skiner Salmo i Fatso Crank Salmo.. Edytowane 27 Czerwca 2013 przez homax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Skiner Salmo i Fatso Crank Salmo.. nooo... te sa wyjątkowo uklejopodobne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Rapala Flat Rap 8cm-10cm, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Huski Jerk - 8cm i 10 cm - Są to woblerki tzw neutralne. Spokojnie poprowadzisz płyciutko Jedyny mankament - słabo latają.Ponieważ jest to produkcja seryjna,każdy pracuje tak samo (powtarzalność rewelacyjna)Jest to w tym przypadku zaleta. Jak opanujesz prowadzenie jednego,następny w innymkolorze będzie pracował identycznie.Nie zwracaj uwagi na opis katalogowy (1,2m) Dają się prowadzić nawet przy powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Atract XTR-P, Atract XTR-S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ten woblerek polecam - http://www.pirania-sklep.pl/woblery/hegemon/-_blejk/blejk_-_ukleja_-_7_5cm.html tylko to migotliwa delikatna praca nie wiem czy o taki Ci chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ja na płytkie łowiska zabieram tylko woblery J. Widła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbart Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 kup hegemona jak poleca Pirania tez łowie na warcie i się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ja polecę model Fanatic od Salmo, świetnie imituje ukleje ( w rzecznym nurcie), można go przytrzymać i będzie ładnie pracował, daje się prowadzić pod samą powierzchnią, doskonale lata, nie plącze się o linkę i jest łowny, jedyne co może nie pasować to długość 7cm ale nie wiem czy przez łączenie nie będzie to fizycznie 8cm? nigdy nie mierzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 A ja zaproponuję woblery firmy DUEL, nazwę chyba dobrze napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 polecam z dobrze latających plywających uklejek,- naturalnie woblery Janusza Widła oraz Rapalę Flat Rap (lata jeszcze dalej od Widła Obydwie propozycje zdecydowanie w długości 8cm,- najlepszy stosunek ciężaru do długości, brak koziołkowania w powietrzu i optymalna praca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ktoś tutaj wyżej przywołałe DUELa - no ok ale jakby chłopak tak miał całą ofertę DUEL / YO-ZURI oglądać to by odpuścił. Najbardziej trafnym wobkiem odpowiadającym mu jest model SS MINNOW, bardzo płytko schodzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ok postaram się zrobić kilka fotek i wrzucić bo pudełka już powyrzucałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacharz Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dziękuję za tyle namiarów na przynęty, które powinny spełniać moje potrzeby. Kupiłem 3 modele na początek:-Rapala maxrap 11cm, choć nic jeszcze jej nie chciało zjeść.-Woblery Janusza Widła - czekam na dostawę.-Duel Aile Magnet 90F - świetny płytkoschodzący wobler z systemem rzutowym (dziś dwa brania miałem na niego, pierwsze niezacięte, a drugie to sumek ok 50-60cm który wyhaczył się przy próbie wyślizgu na trawę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 mogę polecić również woblery ABU z serii Tormentor, bardzo dobrze latają, mają grzechotkę, schodzą niezbyt głęboko a trafiały mi się na nie sumki i sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragofox Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) ILLEX Colt Minnow 81mm- czasem można trafić w dobrej cenie na aukcji, bo w sklepie zbyt drogi. Edytowane 17 Lipca 2013 przez dragofox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullet Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Poszukaj gloogi nike 10cm 9 gram od 0,5 do 0,8 metra i zobacz czy Ci bedą odpowiadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi