platynowłosy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam PanowieZerknijcie na to:https://www.facebook.com/pages/brucestackleboxcom/183941098316151Co za ślepia....No, chyba, że już było. PozdraiwamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 to szklaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ładne cacka, kuszą do metody. Może się nawrócę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 jestem pod wrażeniemAndrzej dlaczego masz się nawracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 jestem pod wrażeniemAndrzej dlaczego masz się nawracać? Jak zaczynałem przygodę z multikiem pod wpływm Jerkbait.pl w 2008 roku (drugie podejście po kilkunastu latach) pierwszym moim kijem był Megabass Mephisto (http://www.tackletour.com/reviewmbmephistopg2.html), przynęty jerki. Po około roku bombardowania Dziećkowic wróciłem do ulubionych przynęt na które łowiłem od lat. Kij (MB) i jerki poszły do ludzi, ciasno było mi z tym sprzętem. Patrząc na fotki z linku łapa świerzbi by czymś takim porzucać, poszarpać... Bardzo ładne rękodzieło, facet żyje pasją. Oryginalne i pozbawione komercji jak duża część widywanych na forum. Można się poślinić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Coś pięknego, zastanawiają mnie tylko te kocie oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jak zaczynałem przygodę z multikiem pod wpływm Jerkbait.pl w 2008 roku (drugie podejście po kilkunastu latach) pierwszym moim kijem był Megabass Mephisto (http://www.tackletour.com/reviewmbmephistopg2.html), przynęty jerki. Po około roku bombardowania Dziećkowic wróciłem do ulubionych przynęt na które łowiłem od lat. Kij (MB) i jerki poszły do ludzi, ciasno było mi z tym sprzętem. Patrząc na fotki z linku łapa świerzbi by czymś takim porzucać, poszarpać... Bardzo ładne rękodzieło, facet żyje pasją. Oryginalne i pozbawione komercji jak duża część widywanych na forum. Można się poślinić... Mam na dzieję że powrócisz do BOMBINGU Mieć w życiu pasję to jest bardzo ważne, czytając Twoje posty i przeglądając Twoją stronę , to Ty chyba masz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi