suhhar Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 taaa na zagospodarowanie wód trzeba płacić w 2 okręgach ? dobrze czytam ? to jakaś ku**** masakra http://www.pzw.org.pl/walbrzych/wiadomosci/144123/60/faktyczne_oplaty_za_wedkowanie_czlonkow_okregow_wroclaw_i_walbrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Tak jak liczyłem 450, a co jak przeniosę się do paczkowa i opłacę tylko Mietków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Ręce opadają co oni robią :o :o :o :o z tymi opłatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Jestem w kole w Nysie,dzis opłaciłem karte-248zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 W Paczkowie ponoć 253zł.Zobaczę we wtorek bo wprowadzili w tym roku że trzeba opłacać osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 W Paczkowie ponoć 253zł.Zobaczę we wtorek bo wprowadzili w tym roku że trzeba opłacać osobiście.Wczoraj opłaciłem również karte koledze,nie było żadnych trudnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 W Paczkowie we wtorek koleś chciał opłacić moją i ojczulka i kazali przyjechać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 W Paczkowie we wtorek koleś chciał opłacić moją i ojczulka i kazali przyjechać osobiściePrzenieś się do koła pzw 3 metalowiec w Nysie,jeżeli masz łódz to jako członek koła możesz bezpłatnie trzymać łódke na przystani w Głebinowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Fajna sprawa, ale mam domek w ścibórz i pływam praktycznie tylko po Otmuchowie.Ale dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 250 ale tylko opolskie a jak Mietków jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Wyszedłem wlasnie z PZW Opole przy ulicy Malczewskiego, a konkretnie ze sklepu "u Marka" gdzie zawsze wykupuje skladke Opole okręgowa pełna za 150 zł. Wyobraźcie sobie, ze wyciągnąłem zeszłoroczny rejestr, następnie legitymacje... Pan ogląda i mowi: ale ma pan zapłacone w Wałbrzychu... niestety nie może Pan zapłacić za Opole ???? Ponoć za 2 tyg sie zbiera jakieś konsorcjum i wtedy podejmą decyzje w kwestii porozumień i czy bedziemy mogli opłacać opolskie. Dramat... Ja sie pytam : O co tu chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 wypier....lić całe pzw bo burdel . oni powinni się dogadywać przed sezonem a nie po jaja jak hu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe-te-ro Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Panowie. Choć mieszkam w Brzegu to jakieś 3 lata temu przeniosłem się do koła w Jeleniej Górze ze względu na to że dużo wędkuję na Bobrze . Powody były dwa.Po pierwsze taniej jest zapłacić raz niż wykupować zezwolenia krótkoterminowe a po drugie PZW Jelenia Góra ma chyba jedną z większych ilości podpisanych porozumień co daje szansę na dodatkowe oszczędności jak na wakacje jeżdżę w lubuskie powędkować na tamtejszych jeziorach lub inne zakątki Zachodniej Polski.W poprzednich latach dopłacałem 150 zł we wspomnianym sklepie w Opolu i mogłem wędkować w woj. opolskim. Czy mam rozumieć że w tym roku nie będę miał takiej możliwości? Trochę gubię się w tych komunikatach. PSNie będę się silił na komentarz w stronę działalności opolskiego PZW bo jakąś kulturę na forum trzeba zachować. Wystarczy jednak popatrzeć na listę nazwisk we władzach PZW Opole a np PZW Jelenia Góra czy innych prężnie działających okręgów. Ta opolska wydaje się nie mieć końca.Dam przykład .W ubiegłym roku na "liście płac " opolskiego PZW widniało 2 informatyków a strona www tego okręgu to jakiś dramat.O gospodarce wodnej nie wspomnę bo każdy z nas widzi jak jest....Przykłady można mnożyć w nieskończoność.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) @ Pe-te-ro Opłacam składki w sposób i z przyczyn podobnych do Ciebie. W opolskim jestem zameldowany i w tym roku tez częściej tu przebywam. Ubiegłe 13 lat to głównie dolnośląskie. Łowie w tym opolskim i z ojcem i kolegami. Mam nadzieje, że te PZW Opole wreszcie sie ogarnie. A co do sklepu "u Marka" to No Comment. Kto tam był to wie o czym mowię. Jedyne co mozna tam chcieć to opłacić kartę, ewentualnie wyposażyć sie w białe robaki. Dziwie sie ze takie miejsce jeszcze istnieje. No ale jak sie żyje z PZW to mozna... Edytowane 4 Lutego 2017 przez Hermano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ja to bym ci krzychu dal karabin i zawiózł pod pzw ty byś wiedział co zrobić???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Dzisiaj byłem opłacić kartę w Paczkowie.Cena 253zł.Ale skarbnik masakra jakaś.Niby nie stary gość ale beton że szok.Dopłat u nich jeszcze nie można robić pomimo że ponoć na stronie Opola jest napisane że można w każdym kole.Był gość z Kłodzka i się troszkę pospinali. Edytowane 7 Lutego 2017 przez Pleban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Kolego Pleban jestem w zarządzie i też tam byłem , nie mamy jeszcze możliwości pobierać opłat od nie naszych czlonków , jak coś sluchasz to dobrze nadstawiaj ucha , Opole ma uchylić uchwałe o dopłatach dopiero 13 lutego od członków innych kół , i dopiero w tedy nasz skarbnik bedzie pobierał dopłaty z Walbrzyskiego , więc troche pokory a nie pisać bzdury nie sprawdzone , jesteśmy nowym zarządem w paczkowie i się uczymy cały stary zarząd nie dostał absolutorium i musiał odejść i zostawil nam nie zly bałagan , a pretensje o dopłaty nie do naszego skarbnika a do zarządów w Wałbrzychu i Opolu co my malutcy możemy poradzić jak góra się nie może dogadać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Kurde i po co te spinki między nami wędkarzami nie rozumiem będziemy korzystać z tych samych wód i co jeden obok drugiego będzie siedział i sobie mydła nawzajem do wody wrzucał ? Dajcie na luz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jacek.Może źle to ująłem odnośnie dopłat.Chodziło mi o to że nie ma możliwości zrobienia dopłat w kołach pomimo że na stronie opola jest napisane że jest taka możliwość(gość znalazł i pokazywał ten wpis).A to że piszę o skarbniku że beton to albo zdjęcie nie takie a to z deklaracją coś nie tak(jeżeli tam byłeś to myślę że ty brałeś deklaracje i wiesz o co chodzi).A tak poza tym życzę powodzonka i rozwijania się w dobrym kierunk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 O i oto chodzi niech się góra spina a my na rybki , na pewno sie spotkamy na stanicy w ściborzu teraz tam gospodarze i nie jedno piwo wypijemy , wodom cześć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 no szkoda że tak wyszło że jeden z drugim nie może się dogadać ,pazerność zachłanność to chyba typowo polskie 13.02 ma zapaść decyzja zobaczymy co napłodzą dajcie znać co wyszło bo nawet karty niema jak opłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 i co tam mądre głowy na zebraniu wymyśliły bo nigdzie nie widze info ? ktoś coś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Na stronie pzw Bielawa piszą że od 1 marca będzie można opłacać w każdym kole w opolskim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Potwierdzam- telefonicznie dowiadywałem się w sekretariacie PZW Opole- sprzedaż zezwoleń dla członków spoza okręgu Opole od 1 marca b.r. w każdym kole opolskim. Edytowane 17 Lutego 2017 przez kefaspirit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retrikal Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Jest jakaś szansa na likwidację znaku zakazu ruchu na drodze dojazdowej do slipu PZW w Ściborzu (albo dopisania do informacji pod znakiem również wędkarzy PZW?) czy dalej na 1500 członków Koła, pozwolenie na wjazd dostanie 20 osób (info z zeszłego sezonu, od skarbnika Koła w Paczkowie)? Gdzie można zwodować łódkę np. o 4 rano, legalnie, bez żadnych spinek z lokalnym działkowacami bądź innymi 'moherami'? Edytowane 17 Lutego 2017 przez retrikal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi