morales Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Może powinniśmy wystąpić o upust 20% , lub ważność karty do końca lutego 2018 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Kolego Marcinie , jestem gospodarzem koła Paczkow w nowym zarządzie bo stary zarząd po 20latach poleciał i sytuacja z wjazdem na nasz teren jest taka , znaku nikt nie zmieni, droga jest WZGW i tylko od nich to zależy by coś zmienić , korzystam z tej drogi 30lat i miałem jedną kontrole policji wodnej , która mnie o to zezwolenie pytala w związku z wjazdem w nieckę jeziora aby wyładować łodke , nie wiem na jakiej podstawie korzystają z drogi wszyscy co mają tam działki i domki , raczej nikt ich się nie czepia ponieważ mają tam dzierżawę , my w kole dostajemy parę pozwoleń ale rozdajemy je naszym członkom co mają tam łodzie i uczestniczą w czynach na rzecz kola , jesli kolega należy do naszego koła to nie bedzie problemu wjazdu na nasz plac oraz parkowania , jeśli nie jest droga między naszą dzialką a innymi i tamtędy jest dojazd do jeziora , ale jest ale , w ostatnich latach jest pelno nowych działek na około i z parkowaniem zestawu jest coraz gorzej , bo stając w niecce można zapłacić mandat za parkowanie a wszyscy są po ogradzani . na nasz teren będą mogli parkować tylko nasi członkowie . Zostaje slip w Fregacie oraz na drugiej stronie jeziora , w byłej rybaczówce oba płatne ile nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Dobre,najpierw wpuścili bolenia do wód gdzie nie występował ,a teraz jak ma tarło robią na nim zawody. Coś się chyba zmieniło w rozumowaniu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Walka z chwastem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 no a o zarybieniu otmuchowa sandaczykami to już nikt nie napisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 u was mozna zawody nawet zrobic podczas okresu ochronnego Bolenia a Wrocław zamknął Bystrzycę powyżej Mietkowa bo przecież ich flagowa ryba(Boleń Mietkowski ) ma tarło . Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) no a o zarybieniu otmuchowa sandaczykami to już nikt nie napisał...No, właśnie... dla zainteresowanych http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/146175/60/kolejne_sandacze_w_naszym_jeziorze . Edytowane 21 Marca 2017 przez kornik1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Suuper,przez ostatnie dwa lata wpuścili więcej niż przez ostatnie 10 lat.Dobrze że ktoś im w końcu przypomniał że oprócz Turawy są też inne zbiorniki.Oby tak dalej, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Witam, można prosić relację z zawodówZIKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Wrzucić na forum wrzuciłem, ale na zawodach nie byłem - praca nie pozwoliła. Poszukaj na fejsie grupy spinningopolszczyzna powinni coś wyskrobać na łolu w niedługim czasie. Pozdroedit: dzwoniłem do kumpla, wygrał (jeden) bolen 51 cm Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez karpiu08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Wrzucić na forum wrzuciłem, ale na zawodach nie byłem - praca nie pozwoliła. Poszukaj na fejsie grupy spinningopolszczyzna powinni coś wyskrobać na łolu w niedługim czasie. Pozdroedit: dzwoniłem do kumpla, wygrał (jeden) bolen 51 cm Czyli tak jak przypuszczałem 4/5 sezonów temu... pozbędą się bolenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Czyli tak jak przypuszczałem 4/5 sezonów temu... pozbędą się bolenia...Pochwal się ile wczoraj wypuściłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dwie sztuki - czarny twister 3,5 cm i wahadełko 3 cm (bez tajemnic), jaziowy przyłów, oprócz tego 2 jazie. Gwarantuje Ci, że łowiąc od 1 maja bolenia z premedytacją, nie osiągniesz dobrego wyniku, bolenia jest mniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 dwa tygodnie temu wędkowałem feederkiem na głębinowie w 2 godz weszło ok 30 szt bolenia od 20 do 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dokładnie bolka jest jeszcze sporo ,jednak o większe sztuki już nie tak łatwo. Jakieś dwa tygodnie temu złowiłem 60-taka na styropian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 W końcu zaczęło się coś dziać.W sobotę PSR pływało i kontrolowało , a w niedzielę jeździli po ośrodkach i kontrolowali.Powinni częściej takie eskapady robić.Jedyne zastrzeżenie mam że powinno się ich kultury troszkę poduczyć ponieważ wchodząc na czyjś ośrodek powinno się chociaż "Dzień dobry " powiedzieć.A tu trzoda ani be ani me ani pocałuj mnie w dupe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Dzis na Otmochowie ok. 50 lodzi bral maly sandacz i duzy ,wszystkie wymiarowe tradycyjnie zostawaly w lodziach, pociecha taka ze straznicy z Opola i policjant bardzo grzecznie kontrolowali nasze lodzie , i oby tak dalej , generalnie rybka stala na plytkiej wodzie a gdzie ? Niech zostanie to slodka tajemnica , Otmochow generalnie jest plytki wiec miejsc jest duzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Potwierdzam co napisał kolega wcześniej , do tego były chyba jakieś zawody towarzyskie Team Relax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ja na glebinowie od wczoraj i tez slabiutko. Pojedyncze male sztuki. Dzisiaj od rana nic i patelnia. Nawet leszczyk nic nie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Panowie pojechałem wczoraj popływać. Przyjeżdżam na moja miejscowe gdzie od 3 lat jeżdżę i dupa. Cos sie pozmieniało w kwestii własności i teraz mam motke zeby łódke zwodować. Tzn obok jest za 20 zł. Ale jak ja mam dwa razy w tygodniu płacić tyle kasy to masakra. Gdzie na nyskim mozna normalnie jak biały człowiek zrzucać łódke a nie nabijać darmozjadom kabzę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 A gdzie kolego chciales sie wodowac ? Mozna za darmo kolo stanicy pzw paczkow ,jest droga obok mostu w sciborzu gdzie mozna dojechac do samej wody gorzej z miejscem parkingowym a w niecce jeziora stac nie wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Sorki nie dopisałem ze chodzi o jezioro nyskie. Do tej pory wodowałem w wojcicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ja się wodowałem pierwszego i trzeciego pontonem na terenie gminy (za grubym). Na tym cyplu. Coś się zmieniło od 03.06? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Tak zmieniło sie. Teraz ma ta wstęp 20 osób. Płaca jakaś dzierżawę roczną w kwocie 2000 zł. Założyli juz łańcuch z kłódką na szlaban. Mam numer do poprzedniego gospodarza, który to wcześniej na tablicy ogłoszeń był zamieszczony. Zadzwonię w poniedziałek i podpytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi