muzik21 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Witam,Orientuję się ktoś czy na Głębinowie jest jeszcze lód?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Witam,Orientuję się ktoś czy na Głębinowie jest jeszcze lód?PozdrawiamZobacz sobie rano na kamerkę na ośrodku NOR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Zniesienie okresu ochronnego bolenia to głupota i barbarzyństwo a organizowanie zawodów w tym czasie to masakra .RYBA W OKRESIE TARŁA JEST ŚWIĘTA !!!Na szczęście zawody na żywej rybie, ale to samo może się tyczyć okonia, jazia, klenia, leszcza itd. niby nie mają okresu ochronnego , a każdy je łowi na tarliskach... Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzik21 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Strona NOR-u nie działa a w necie jakoś nie potrafię znaleźć aktualnego obrazu z kamery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) zamarznięte , wpisz w Google jezioro nyskie, kamera i masz widok z kamery Edytowane 9 Marca 2018 przez nalewator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Panowie i Panie mam pytanie.Jako że 31 maj jest świętem to czy można już będzie spiningować z łodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poperkoper Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/167994/60/okres_ochronny_dla_sandacza Można będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Dzięki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 ... no i dobrze , nie będzie "gwiazdorów" od połowu sandaczy w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 koledzy podrzućcie gdzie można slipować i wynająć łódkę na Otmuchowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Należy przejechać za szlaban który jest obok wjazdu na camping U Greka pojechać dalej i w lewo za kampingiem jest slip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Ten slip jest płatny? a ceny łódek z silnikiem w jakich granicach oscylują???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Slip jest bezpłatny. Łódki z silnikiem raczej nikt tam nie ma. U Greka jest jedna mała, lekki silnik można doczepić Edytowane 22 Maja 2018 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Oriętujesz się gdzie jeszcze można wynająć łudke i domek lub pokój w dobrej cenie oprucz Greka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Oriętujesz się gdzie jeszcze można wynająć łudke i domek lub pokój w dobrej cenie oprucz GrekaNiestety oprócz Greka to łódkę chyba się nie da ,natomiast domek to mnóstwo miejsc chociażby niedaleka KotwicaTomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Na Otmuchowie woda pokwitła.Pływają niestety bardzo duże ilości śniętego okonia ????Co dziwne rybki spływają zdechłe już Nysą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Sa to ryby z zalewu.Paczkowskiego ,okonie male bolenie jazgarze bardzo duzo ich tam padło przez upały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Pozdrawiam trzech debili z Kłodzka zapierdalających w sobotę rano na pełnej piździe po łowisku 2 m od innych łodzi.Odmuzdzency zawody sobie zrobili???? Edytowane 17 Września 2018 przez Pleban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abb Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 A jak tam wyniki na Otmuchowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Zeszły tydzień działo się.W ten weekend same krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Potwierdzam, w zeszłym tygodniu sandał ładnie gryzł w tym tygodniu nie byłem. Edytowane 19 Września 2018 przez nalewator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abb Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Dzięki. W sobotę mam zamiar się wybrać to może coś ugryzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert090770 Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Witam Mam zamiar wyskoczyć pierwszy raz w życiu na Nysę Kłodzką lub zbiornik Otmuchów ze spinem za bolkiem kleniem sandaczem okoniem .Chciałbym jakieś wskazówki w jakie okolice się udać gdyż mam ponad 200 km i mało czasu na typowe szukanie miejscówek .Jeżeli jest ktoś kto może pomóc to z góry wielkie dzięki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Nysa za zbiornikiem z tego co kojarzę zaorana była regulowana.Kiedyś pamiętam jeździłem tam z miłą chęcią nad dziką nysę te lata nie wrócą.Piękne stada ogromnych okoni,sandacze,szczupaki. Te przelewy za mostem kolejowym w Otmuchowie,głębokie doły na wysokości starej cukrowni(sandacze).W samym zbiorniku nie spiningowałem ale z mojej wiedzy którą wujek mi przekazał trzeba znaleźć jak układa się wpadające koryto najlepsze miejscówki.Kiedyś dawno temu ok 13lat minęło od tego czasu goście piękne zedy na żywca bądź martwą rybkę łowili.Wywozili zestawy motorówkami. Jeden przy mnie wyciągnął takiego kolosa że nigdy takiego do tej pory nie widziałem.Mierzył przy mnie miarką równe 114cm! byłem w szoku jaki smok. Ale był minus tego zdarzenia...Nie trudno się domyślić jak się skończyło. Sam wówczas byłem małolatem więc nie miałem posłuchu.Ale teraz mogło się wszystko pozmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert090770 Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Czyli za zbiornikiem lipa ?.A przed zbiornikiem okolice Paczkowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi