suhhar Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Siemasz moze to i dobrze zobacz ile by ryby padlo jakby kazdy dziennie komplet lowil. A nie wiesz jak z glebinowem czy jest jakis zakaz plywania czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Siemasz moze to i dobrze zobacz ile by ryby padlo jakby kazdy dziennie komplet lowil. A nie wiesz jak z glebinowem czy jest jakis zakaz plywania czy nie ?Zz tego co wiem wolno pływać po głębinowie i łowić z łodzi , był jakiś zakaz ale go odwiesili , ponoć nie będa robić dużego zrzutu wody w związku z remontem tamy . ale niech sie ktos jeszcze wypowie z Nysy co pływa po jeziorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Siemasz moze to i dobrze zobacz ile by ryby padlo jakby kazdy dziennie komplet lowil. A nie wiesz jak z glebinowem czy jest jakis zakaz plywania czy nie ?Suhhar nie ma żadnych zakazów na J.nyskim, obowiązywały do końca maja , a dotyczyły zakazu spinningowania ze środków pływających, gdyby coś było informowali by na http://www.pzw.org.pl/opole/ a tu dla zainteresowanych poziomem wody na nyskim - kamerka http://www.nysa.eu/strona-1870-jezioro_nyskie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Dwa dni biczowania i jedno podbicie.Czyli lipka.Znajomek o 8,30 złapał jednego 40cm.Wyjeżdżałem o 17 to inny znajomy dzwonił że się coś ruszyło i w 20min.wyjeli we dwóch 3sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 ja byłem na głębinowie to 3 maluchy najwiekszy 45 cm. Straszna kicha. Moze sie cos ruszyło po burzy bo była ? Na głębinowie kazdy o kiju spływał a woda bardzo duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Znowu łikend biczowania i powrót o kiju.Na żywca też dupa ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 U mnie trochę lepiej na 3 osoby 2 wymiarowe 61,65cm z 3 krótkie,kilka spadów i jedna obcinka szczupłego. Ogólnie dużo brań ale delikatnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 A ja wam powiem , że są koledzy z Paczkowa co mają już po 25 sandalków w czerwcu , codziennie komplet legalnie na spining , więc ryba jest na Otmuchowie tylko trzeba wiedzieć na co , gdzie i mieć dużo czasu na pływanei , byłem 3 razy i zaczepiłem 3 sandacze 60-65 cm oraz zerwałem dwa , nie mam tyle wolnego co koledzy bo rywalizacja była by nie zła , na gps miejsca z tamtego roku złowienia sandacza w tym roku znowu się z prawdziły i nie chodzi tylko o korzenie były też na plytkiej wodzie , z mojej strony moje złowione dalej pływają ale całe komplety lądują na brzegu i nikt im tego zabronić nie może łowią legalnie więc to ich sprawa czy smażą czy mrożą . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Dzień dobry.Czy leszcze w końcu ruszyły w Frydrychowie z wału.Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Nie ruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 15 kilometrów dalej na Topoli od mostu "garbatego" wchodzą regularnie łopaty po 55-60. Jeden przy drugim wędkuje, każdy siata w wodzie. Na spinning bardzo słabo. Napiszcie jak w Sciborzu na zatoce, ponoć wysoki stan wody i bolek tłucze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ej coś ściemniasz na Topoli nie ma ryby no może jest ale kiedy nie jestem to nic się nie dzieje...może gównianym wędkarzem jestem ale troche czasu tam spędziłem. Bardzo chimeryczne jeziorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 15 kilometrów dalej na Topoli od mostu "garbatego" wchodzą regularnie łopaty po 55-60. Jeden przy drugim wędkuje, każdy siata w wodzie. Na spinning bardzo słabo. Napiszcie jak w Sciborzu na zatoce, ponoć wysoki stan wody i bolek tłucze. Potwierdzam, przynajmniej kilka ładnych dni temu jeszcze ładne leszczyki ciągnęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Suhhar wrzuciłbym zdjęcia (w tle garbaty most) jednak nie będę ryzykował, bo dostałbym bana Ryby złowione przez "grilarzy" Edytowane 24 Czerwca 2016 przez duzers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 W ogóle jakie ma to znaczenie, spinem można tylko sprężyny ściągać Bolka nie widać, na rzece tez echo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Za to , w Paczkowie na tamie , można się na patrzyć z góry na prawie metrowe bolenie, rekordowe jazie , leszcze jak łopaty , piękne widoki że takie ryby jeszcze żyją w naszych wodach , byle nie spłyneły poniżej tamy , 300m już tam równo z tablicami na nie czekają ,w kampingach namiotach i gumofilcach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Przy okazji poniżej tamy, gryzie coś ? W ubiegłym roku jazie 50+ wchodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 No i wychodzą dalej ale niżej mostu już na dzikie Nysie , Paczków , stary Paczków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 No i tym razem i mi szczęście dopisało .Jeden sandaczyk 55 cm na żywca i 2 miętowe po 40 na rosówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 No to gratulacje na tej zakwitłej wodzie, na spina ani ogonka nawet nie chciały urwać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Tak informacyjnie z żywcem użytkownicy Jerka na bakier, bo fakt są lepsze sposoby, o których można poczytać na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Panowie sum bierze dobrze jakby ktos chcial polowic wiesci od znajomego ze osobnik zlowiony pod tamą 90cm mial w zołądku ok 30 sandaczyków 7cm 2 płocie 20cm a zlowiony zostal na karasia. Na spina tez lowia. Jak widac sandacz nie ma mozliwosci zwiekszenia swojej populacji a warunki ma idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Przy elektrowni na echu duze zapisy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe-te-ro Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jakieś wieści z Otmuchowa? Jak woda/ryba? Jeden w niewielu wolnych weekendów od pracy , który mogę poświęcić na wędkowanie i chętnie bym się wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo731 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam czy istnieje możliwość wypożyczenia łódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi