karpiu08 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ja się jeszcze dowiem, ale jeżeli to prawda to kto chciałby z kłodzka lub okolic się kiedyś zabrać do opola żeby opłacić składki to zapraszam. Jeżdżę do pracy średnio 2 razy w tygodniu do Opola. Możemy też zorganizować taką wyprawę do Opola w celu uiszczenia "daniny" . Pojechać w parę osób, zebrać kilkanaście legitek i opłacić hurtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertxxx62 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ja się jeszcze dowiem, ale jeżeli to prawda to kto chciałby z kłodzka lub okolic się kiedyś zabrać do opola żeby opłacić składki to zapraszam. Jeżdżę do pracy średnio 2 razy w tygodniu do Opola. Możemy też zorganizować taką wyprawę do Opola w celu uiszczenia "daniny" . Pojechać w parę osób, zebrać kilkanaście legitek i opłacić hurtem. Gorzej bo nie da rady zebrać kart i opłacić bo każdy musi być osobiście i tu pies pogrzebany :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Gorzej bo nie da rady zebrać kart i opłacić bo każdy musi być osobiście i tu pies pogrzebany :/ to jest do przeskoczenia - moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ja myślę że to nie jest do przeskoczenia. Zrobili to po to aby zniechęcić większośćdo tej opłaty i wpłacać całość w którymś z kół opolskich. Wtedy będą mieli dodatkowa kasę w kole.Ale spróbować można i zobaczymy jaki będzie efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Ja myślę że to nie jest do przeskoczenia. Zrobili to po to aby zniechęcić większośćdo tej opłaty i wpłacać całość w którymś z kół opolskich. Wtedy będą mieli dodatkowa kasę w kole.Ale spróbować można i zobaczymy jaki będzie efekt. Jacku ale nie ma żadnej opłaty dodatkowej tylko pełen znaczek do wykupienia w Zarządzie w Opolu, przeczytaj uchwałę. Ponoć za wszystko jest odpowiedzialny Zarząd PZW w Wałbrzychu który nie chciał się dogadać z Zarządem PZW w Opolu (spór dotyczył wód granicznych). pozdro ZIKU Edytowane 6 Stycznia 2017 przez ZIKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jak ktoś się przeniesie do pzw opole to teraz dopłate na wałbrzych gdzie bedzie robił bo nigdzie nie znalazłem info ? w najbliższym kole pzw wałbrzych czy w centrali w wałbrzychu ? ktoś te przepisy rozkminia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 http://www.pzw.org.pl/forum/index.php?topic=4417.0 Coś się jednak ruszyło na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 http://www.pzw.org.pl/forum/index.php?topic=4417.0 Coś się jednak ruszyło na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Ciekawy pomysł :doh: chcą po prostu zniechęcić wedkarzy z innych okręgów do wedkowania w opolskim. Edytowane 11 Stycznia 2017 przez jarodrozdek76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 W końcu ktoś im przemówił do rozsądku, bo długo chyba nie myśleli podejmując taką uchwałę.Ale może w opolskim obowiązuje inne prawo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 ciekawe jaka kwota doplaty wchodzi w gre , teraz to sie wszystkiego mozna spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiko Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Koledzy tak jest wszędzie. Jestem z opolskiego i jeszcze nie wiem jak w tym roku,ale w tamtym roku żeby łowić w K-Koźlu-(opolskie) musiałem dopłacić 50zł , bo woda-(Odra) śląska , a kilka lat wstecz jeździłem do Raciborza do jednego z kół dopłacając 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Ha ha Krzysiu ty to jeszcze masz do odry z 20km A ja 200 m I co mam na to powiedzieć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiko Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 No tak ale jadąc w kierunku nysy,paczkowa w dwie strony robiłem też 200km. nie chodzi o to. Pewnie było już o tym pisane. Zróbmy tak jak za granicą.Mam na myśli NL. jedna opłata i cały kraj dla Ciebie. Po równo dla wszystkich! A teraz bałagan jak w sejmie... Do zobaczenia na rybach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 No i wojny podjazdowej ciąg dalszy.http://ddz.doba.pl/artykul/komunikat-prezesa-kola-miejskiego-pzw-dzierzoniow/19664/17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 http://www.pzw.org.pl/walbrzych/wiadomosci/143898/60/oplaty_za_okreg_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Otmuchów państwo w państwie i ktoś chciał se "dorobić"...komedia jak za czasów Bareji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Kasa, każdy walczy o swoją , a przypominam że wody nie należą tylko do województw tylko są państwowe i ci jedni czują się lepsi od drugich, typowo polskie taki naródjakieś pomysły jak opłacić kartę w opolskim żeby było taniej czy Wrocław czy Wałbrzych itd bo mi za kartę wychodzi coś około 450 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Kasa, każdy walczy o swoją , a przypominam że wody nie należą tylko do województw tylko są państwowe i ci jedni czują się lepsi od drugich, typowo polskie taki naródjakieś pomysły jak opłacić kartę w opolskim żeby było taniej czy Wrocław czy Wałbrzych itd bo mi za kartę wychodzi coś około 450 pln Z tego co obczaiłem to najlepiej byłoby się przenieść do jakiegoś koła w PZW Jelenia Góra (przynajmniej w moim przypadku ). Bo też bym płacił 450zł albo nawet lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ciekawe kiedy ten cyrk się skończy? Może jak ktoś się w końcu poczuje oszukany i odda sprawę do sądu i dosiedziby głównej w Opolu wjedzie jakiś urzędnik np. NIK- u i przyjrzy się tym machlojką, podwójnym opłatą etc...I będzie koniec panowania Dyrektorków i robienia z ludzi balona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Nalewator ale ta kwota 450zł to za co opłata ? jakie wody za tą kwote opłacasz ? Edytowane 29 Stycznia 2017 przez suhhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Pewnie chodzi o wałbrzyskie ,opolskie i Mietków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Dokładnie Wałbrzych 100%+Wrocław 50%+Opole 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Panowie a mam takie pytanko.Czy na Nysie na przykład w kwietniu można spiningować z łodzi (za okonkiem i bolkiem oczywiście).Mam znajomego z koła w Paczkowie i twierdzi że nie,ale takiego zapisu w RAPR nie znalazłem.Na jeziorze jest zakaz spiningu do czerwca,połowu z łodzi do maja,a o rzece nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 No i wojny podjazdowej ciąg dalszy.http://ddz.doba.pl/artykul/komunikat-prezesa-kola-miejskiego-pzw-dzierzoniow/19664/17I kto by pomyślał , że prezes dzierżoniowskiego koła miejskiego pezetwu tak się martwi o swoje duszyczki ,jakoś to nie widać po tym jak stracił wszystkie wody ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi