Jerzy Arak Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Ktoś coś może wiecej wie o jeź. Szpitalnym? szykuje mi się wyjazd służbowy w te okolice i nie wiem czy połowić na tym jeziorze czy raczej może połazić po pobliskiej brdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommoss Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Rybacy wszystko wywalili . Można lepiej iść spacerkiem nad brde masz niedaleko piekiełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzezik Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Na brdzie w Bydgoszczy można fajnie połowic okoni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Tylko trzeba umieć co widać po wynikach zawodów bo tylko 21 na 70 zawodników coś złowilło. Wg mnie to słabe wyniki. https://www.opzw.bydgoszcz.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=652:wyniki-spinningowe-grand-prix-okregu-mistrzostwa-okregu-z-brzebu-i-tura&catid=10:sport-i-turystyka&Itemid=143 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowStalker Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Trochę odkopie temat, bo mam pytanie czy ktoś z forum próbował cokolwiek łowić na kanałach (górny, dolny) w okolicach miejscowości Czarnowo. Wody te podchodzą pod PZW Toruń. Chodzi mi o to czy jest sens w ogóle tam się wybierać podłubać jakieś okonki... Jakaś tam woda w nich niby jest, ale troche szkoda mi specjalnie zezwolenie okresowe kupować jeśli nic tam nie pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi81 Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 @Shadow są tam ryby z kolcami na grzbiecie ale nazywają się inaczej, cierniki... Odpuść. Ale na dołach przywiślanych można coś podłubać, tym bardziej że jest ich dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi