Skocz do zawartości

Caspe a trolling

hlehle

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie !!! Te uwagi to chyba nie są pod moim adresem??? witek vel stefan należy niestety do typu upierdlivus vulgaris, jego cechą charakterystyczną jest zabieranie głosu w wątkach, w których nie ma nic do powiedzenia !!!

A czy Wy macie coś do powiedzenia w tym wątku ?? Bo chodzi mi o legalność trollingu. Słucham Panowie, słucham.

A czy Wy macie coś do powiedzenia w tym wątku ?? Bo chodzi mi o legalność trollingu. Słucham Panowie, słucham.

:lol:

Ja ten wątek założyłem, a tu mi ktoś zarzuca, że się w nim udzielam :huh:

Jeśli oczekujesz odpowiedzi na temat, to spójrz parę postów wyżej. Tam jest dokładnie napisane, gdzie można trollować, więc nie wiem czy przeczytałeś ten wątek, czy tylko chciałeś się pochwalić, że jedziesz nad Caspe...

Jednakże zacytuję specjalnie dla Ciebie informacje od Guzu:

Caspe obejmuje zakaz trollingu. i to jest na 100 %.

Mequinenza (ponizej zapory) nie jest objeta takim zakazem.

Nie mozna trollingowac przy uzyciu uchwytow i ilus tam wedek.

Petrusik, też cię lubię :lol:

Powodzenia w trollingu na Caspe. Oczekujemy superfotek zrobionych twoim słynnym Nikkonem D200 suma 300 cm 150 kg...

Ale oczywiście pewnie nie jesteśmy godni oglądać... :huh:

Ups... pewnie jestem zacofany - teraz będzie Nikkon D4...

Ps. Daj znać kiedy będziesz trolował... B)

hlehle

Ja się pytam, gdzie w necie mogę zobaczyć, że takowy zakaz istnieje.....czarno na białym ! Czy Ty możesz mi pokazać taki zapis??? To co inni piszą, nie jest dla mnie wiarygodną informacją, zbyt dużo bzdur na tym portalu pisano. Nie oznacza to, że nie szanuję panujących tu zasad. Ot i tyle.

witek

Odportaluj się ty ode mnie !!! Ty jestes niegodny zobaczenia czegokolwiek. Paniał ???

hlehle

To co inni piszą, nie jest dla mnie wiarygodną informacją, zbyt dużo bzdur na tym portalu pisano. Nie oznacza to, że nie szanuję panujących tu zasad. Ot i tyle.

To po cholerę pytasz?? Obrażasz użytkowników.

Czy ty masz mi coś do powiedzenia w temacie trollingowania na Caspe ??? Bo mam wrażenie, że niewiele !! Jeśli nie masz nic do powiedzenia, to odportaluj się !!!

jerzy

Wiem, że chcesz mnie sprowokować, ale nie uda ci sie to. Ignorancja to twoje drugie imię. Jesteś prawdziwym archeologiem......moja ciocia bibliotekarką była......podobny poziom ignorancji. Bez obrazy oczywiście.