Piasek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witam. Szukam w miarę "taniego i dobrego" multika pod wędkę 10- 30 gram wyrzutu. Znalazłem tytułowy kołowrotek w miarę rozsądnej cenie. Nada się? Pozdrawiam Marcin Piaskowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Poszukaj Shimano Caenan. Będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek001 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Poszukaj Shimano Caenan. Będzie lepszy.Dokładnie... nowe abu garcie stwarzają wiele problemów użytkownikom nawet te z wyższej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Poszukaj Shimano Caenan. Będzie lepszy.potwierdzam, i to w całej długości. Mam tego Caenana. Stał się moim małym ulubieńcem.PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) W tym Caenan szpukam jest dość lekka jak na budżetowy multik. Z tego co pamietam 15-16 g. . Sporo łożysk. Rama co prawda grafitowa, ale cena też grafitowa....I jeszcze wodzik odsunięty od szpulki. Edytowane 28 Czerwca 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 ja bym polecił ryobi ixorne ul cf Lh koszt 300-400 zl koła zębate z metalu lekka szpula łatwy hamulec magnetyczny a obortowki nr 2 około (6 gram) latają na około 20 m przy zbyt potężnym kiju kij veritas do 1 oz 20 lb mocy) Sam jak kupiłem to trochę nie wierzyłem w jego możliwości ale ma sporo fajnych rozwiązań - wszystkie koszyki pod koszyki pod lozyska sa z metalu, docisk szpuli jest uszczelniony przed dostawaniem się wody, hamulec magnetyczny moim zdaniem lepszy na poczatek niz odsrodkowy... jakbym miał go porównywać z jakimś innym multikiem to porównał bym go do skorpiona 1001 mały nie pozorny a duże możliwości ma linik do multikahttp://allegro.pl/multiplikator-ryobi-aquila-ixorne-od-smok24-i3334216470.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohors Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Na alledrogo masz nowy Team Dragon hs200 http://allegro.pl/multiplikator-team-dragon-hs200il-i3370905922.html Mam taki 3 lata i nic się z nim nie dzieje, koguty od 10 do 40 g latają daleko, w tej cenie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Kupiłem tego Conana. Zobaczymy jak się spisze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi