seiken Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Witam. Chciałbym Wam zaproponować nowy temat (chyba jeszcze takiego na Forum nie było ) - najlepszy przyjaciel człowieka. Jeżeli macie chęć popisać na temat swoich ulubionych psiaków, kotów i innych zwierząt, to zapraszam.Ja zawsze miałem psa ostatnim był Alf mimo groźnego wyglądu był b.łagodny zdechł po 14 latach co jak na te rase to dość pokaźny wiek Jednak życie z psem było dość uciążliwe w mieście i w bloku dla tego postanowiłem zakupić kota ,żona jak zwykle marudziła - włosy itp. ale szybko sie zgodziłapierwszy był Apis MCtaki była teraz jest taki po 3 miesiacach stwierdziłem ,że jeden sie nudzi wiec dokupiłem mu brata Bazyl wypłoch był straszny a teraz "zmężniał" początki "znajomości" były trudne większy lał małego ale ten sie nie dawałteraz żyją w komitywiechoć rano zawsze jest regularna bitwa mały zawsze zaczyna i dostaje w łeb kumpel zrobił mi solidny drapak bo sklepowe wytrzymywały góra rok teraz pora na foty waszych zwierzaków Edytowane 28 Czerwca 2013 przez seiken 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Cześć.Fajny wątek, widzę dużo otwarć, ale nikt się nie wypowiada. Też zawsze miałem zwierzaki w domu, psy i koty głównie. Twoje są zacne, nawet bardzo. Aktualnie mam pekińczyka (sunie) ma już swoje lata, ale sympatyczna jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Moj "top water" - Hektor, ktoremu stuknelo juz 9 wiosen ale w wodzie nadal zachowuje sie jak by mial rok. Moj towarzysz kilkukrotnych wypadow na musky i szczupaki. Dwie rzeczy ktore go najbardziej ekscytuja to jak wyciagam lodke z garazu lub...kielbache z lodowki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Fajny psiak ,mam podobnego ino czarnego, he he.Pakuje do wody jak pocisk,no i nurkuje. Edytowane 29 Czerwca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 No to hop do góry Przyjaciel domu i towarzysz rodziny- Kaj Jak brat mi udostępnimy zdjęcia, to dorzucę kilka ciekawych fotografii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja mam Latającego Potwora Spaghetti, czyli Bambka. Bambek jest cudownym psem: mądrym, miłym i przyjacielskim, choć nie pozbawionym charakteru. Uwielbia hasać. W zasadzie to nie spaceruje normalnie tylko cały czas hasa. Na spacerze nie przypilnowany, potrafi dziabnąć zębem nogawkę policjanta albo listonosza. Widać nie lubi służb mundurowych. Takiego psiaka ma się raz w życiu. Rasa angielska candle burry. Po polsku kundel bury Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez skippi66 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Kurcze nie wiem jak powiedzie się próba wstawienia zdjęć. A jednak się udało. Ten zwierz to moja Tośka czyli Petit Basset Griffon Vendeen tak nazywa się ta rasa. Psiaki mają nieprawdopodobny charakter, chociaż są psami myśliwskimi, tropiącymi (jednymi z najlepszych na świecie ale o tym później) są całkowicie pozbawione agresji. Są popularne w stanach, gdzie nazywa się je Happy Dog. Żaba, kot, zając, jaszczurka czy wielki wilczur to zawsze kumple do zabawy Dzieciaki jak głaszczą są ok, jak nie głaszczą to sobie od nich idzie. Jest to pies, który węszy uszami, w czasie biegu falujące uszy dodatkowo narzucają drobinki zapachu prosto pod nos. W stanach są używane do trudnych poszukiwań osób zaginionych na tak zwanym zimnym tropie, potrafią wywęszyć po dwóch tygodniach. Są to kochane łobuzy które jak broją to rozkosznie. Cały czas w ruchu, cały czas w zabawie. Wada! Psiaki są koszmarnie u nas rzadkie, w Polsce nie ma więcej niż 100 sztuk. Ciężko więc o szczeniaka. Druga wada, instynkt tropiciela jest nie do opanowania, więc odpada puszczanie ich luzem w lesie czy terenach przyleśnych. Jak pójdzie po tropie jest nie do odwołania. Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez thymalus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 pomyliłeś zdjęcia, na pierwszym jest królik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 pomyliłeś zdjęcia, na pierwszym jest królik Tak A poważnie marchewka to najlepszy gryzak dla małego psiaka. Lepszy niż jakieś gumowe paskudztwa. Chociaż czasami nie ma to jak dobry but... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Przedstawiam Wam mojego przyjaciela, członka rodziny - Maćka.Maciek ma 13 lat jest kotem, dla domowników trzecie dziecko.Trudno go ustrzelić z otwartymi oczyma, na ogół śpi. W nocy chyba odrabia ale wtedy to ja śpię. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ze spojrzenia - Darth Vader wśród kotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Wiesz Seiken, tak sobie myślę że nasze zwierzaki, psy, koty, kanarki, chomiki itd. nie zdychają. One umierają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Tak się ogląda mecz z moim psiakiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Taaaa........ Bigielek kuka czy pańcio browara nie wciąga Mądrze mu z oczów patrzy Andrzej przepiękny członek rodziny A to mój pisiak.Narazie młody ale daje popalić na maxa Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Karol Krause 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Taaaa........ Bigielek kuka czy pańcio browara nie wciąga Mądrze mu z oczów patrzy Andrzej przepiękny członek rodziny A to mój pisiak.Narazie młody ale daje popalić na maxa Widzę że nie jest kopiowany... Fajnie i łobuzersko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wychodzi na to, że Wszyscy jesteśmy jedną Wielką Rodziną. Różni nas tylko to, że jedni mają ogony a drudzy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wychodzi na to, że Wszyscy jesteśmy jedną Wielką Rodziną. Różni nas tylko to, że jedni mają ogony a drudzy nie... Na tym parszywym świecie jest tylko jedna rzecz bezgranicznie szczera, pozbawiona obłudy i całkowicie bezinteresowna - to merdnięcie psiego ogona... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Widzę że nie jest kopiowany... Fajnie i łobuzersko wyglądaTylko ogonek ma przycięty..........Bandyta numer jeden bez dwóch zdań szczegolnia uwielbia wycieczki na dziobie pontonu i efektowne wyskoki do wody Tylko potem kłopot doprowadzić jego futerko do porządku Ale za to nikt mnie nie wita w progu drzwi tak jak on Z racji że mam już dorosłego syna on czyli pies zajął pozycje trzeciego domownika I całkiem sprawnie mu to idzie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Na tym parszywym świecie jest tylko jedna rzecz bezgranicznie szczera, pozbawiona obłudy i całkowicie bezinteresowna - to merdnięcie psiego ogona... Dodaj jeszcze mruczenie kota. Karol - to masz kompana do trolingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) No to i ja pochwalę się swoim inwentarzem żywym - na dobrą sprawę powinny mordować się nawzajem a żyją w pokoju Więc po kolei:Moja najukochańsza suka Klara pod koniec września skończy 2 lataKoty - Czarno-biały kocur o pięknym imieniu Zenek, czarna kotka Foksiunia (daj babie nazwać zwierze - skaleczy na całe życie ), są rodzeństwem w kwietniu skończyły rok.I chomik jako chomik, nie reaguje na nic poza dźwiękiem wsypywanego do michy żarcia.Na sam koniec został już nieżyjący West Foxer - miał 7lat, wykończyli go weterynarze a jak znalazłem kompetentnego doktora byłojuż za późno. Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez Matiz992 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Piękne zwierzaczki Czyli łańcuch pokarmowy zachowany Piesek - kotek - myszka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zacna ekipa. Masz wesoło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) W noc, a raczej ranek poślubny, gdym leżał znurzon silnie, zorze poranne zaczczycając mym spojrzeniem, Jaxa(irish wolfhound) podeszła do loża z uśmiechem właściwym swej płci i ciesząc się mym widokiem, podczas gdym ziewał na całą rozwartość mej paszczy, pocałowała mnie "z języczkiem" wprowadzając swój ozor, mialem wrażenie do żoładka. Nigdy w życiu, ani wcześniej, ani później, nie zerwałem sie tak szybko i nie czyściłem zębów tak długo i starannie U.P.S.: Niema jej od wielu lat, mój syn jeździł na niej "konno" i przechodził pod nią wyprostowany. Ah...wspomnienia Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Ugly 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 mój najwierniejszy kompan na rybach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 No to i ja się pochwalę moimi futrzakami Maine Coon... Kot Behemot Klabcia Biały Szkwał Białe Szkwały dwa Ostatnio białe się rozmnożyło Na razie wystarczy.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi