karolkrause Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Przepiękne futrzaki a kocur taki dostojny PIĘKNY Gratuluje potomstwa Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez Karol Krause 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witek, Behemot jest jak z bajki - Jinks.Maluchy rozbrajające. PSOd tamtego telefonu Maciek jest na "azodyl-u"... Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 A to nasz Tayson był takia teraz jest taki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 @Wojti, fotka Behemota leżącego chyba na parapecie powalająca. Skoro kot Behemot to rozważ, czy jego potomstwo nie nazwać: kocurek Nergal, a kotka Doda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 @Wojti, fotka Behemota .... @Witek bo ja to mam alergie na koty,a co do samych fotek kociaków to rzeczywiście jak z widokówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 No to ciąg dalszy... Rokita Rudy - 11 kg futra Mańka Fukafka Buńka Maluszki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zjawiskowe Witek te Twoje futrzaczki A najsłodszy ten bandziorek z ostatnie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) A najsłodszy ten bandziorek z ostatnie fotki To jest Ona, Rodzyna urodziły się 3 białe kocurki i Rodzynka Koty są jak chipsy i piwo - nigdy nie kończy się na jednym.... Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez witek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Piąteczka od Kota Behemota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 PSOd tamtego telefonu Maciek jest na "azodyl-u"... Dzięki Dużo zdrowia dla Maćka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dzięki Witek Jest OK (odpukałem w niemalowane)...Maciej miał dzisiaj odwiedziny, dwie kotki syna i jego narzeczonej.Obydwie zabrane z schroniska... Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 A tak se wstawię... Arek, syn Behemota i Fukafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 A to nasz Tayson był takiTajson.jpega teraz jest takiBiechów.JPGFrisbee.jpgświetny psiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Rasta cudowna sunia nie ma takiej drugiej Fokus jak był mały Troche większy Fokusek Aktualnie, cudowny pies mały Fokusek Edytowane 6 Września 2013 przez El_Mariaczi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Feluś, przygarnięty ze wsi, miał obciętą łapę, chyba kosiarka albo coś podobnego, na szczęcie udało się go uratować i odwdzięcza się na każdym kroku, prawdziwy przyjaciel Fretki , Syśka i Kropka, szkoda gadać, domowe wandale 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Ekipa foksiaków solo i przy mlekopoju każde drzewko ogryzione jak przez bobry.idealny model psa na tylną półkę poloneza Caro tylko głowa się nie buja w rytm.polecam generalnie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Foksiaki przesłodkie... W oczach widać, że lubią broić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Moje pierwsze zabawy ze światłem stałym, fotosesja próbna w zaprzyjaźnionej hodowli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Foksy przezajebiaszcze że tak powiem Żona mnie tłucze i mówi dzwoń do kolegi i zabieramy jednego Sesja kociaków bomba , szczególnie pańcio z pierwszej foty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) @ witek: Jestem zadeklarowanym "psiarzem", ale... te kotozaury są imponujące Edytowane 10 Września 2013 przez Dienekes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 A to mój pies tropiący, akurat przypozował ze zdobyczą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Żona mnie tłucze i mówi dzwoń do kolegi i zabieramy jednego To nie moje koty Ale w mojej hodowli (fotki postaram się wrzucic w piątek) są wolne 3 białe kocurki Maine Coon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 (edytowane) Dziś testy oświetlenia na moich futrzastych Edytowane 11 Września 2013 przez witek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Cwane bestie Witek masz wesoło z taką kocią ekipą Witek żonie chodziło o Foxiaki @hasiorka a że w domu mam gigusia Sznaucerka średniaka to kot by się nie uchował za żadne skarby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Zejdźmy na psy Grzywacz chiński mojej koleżanki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi