witek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witek , a który Kociak jest rudy ?Oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Mały kotek i duży kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 A to moja Flatka, czyli FCR, czyli Flat Coated Retriever .Po prostu ZOJA - niecałe 1,5 roku dobrego nastroju, niezaspokojonego myśliwskiego instynktu i energii, mądrości oraz wiecznej chęci do wylizywania domowników . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 po uśmiechu widać, że ma miziasty charakter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Jakbyś zgadł . Co ciekawe, braliśmy ją z hodowli, gdzie oprócz jednej suki i paru szczeniąt FCR, 26-ciu (!!!) dorosłych i kilku szczeniąt labków, były też... maine coony . Edytowane 2 Lutego 2014 przez marcinesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Hmmm.... niech zgadnę.... czy to hodowla z Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Nie, ale relatywnie niedaleko - Lachowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Angielskie springer spaniele przyjaciela i świetnego muszkarza Wojtka skonane po całym dniu zabawy Miłe psy doskonale pomagają w polowaniach i towarzyszą w domu Oczywiscie moją miłością jest ukochana suczka bernenka Tajga która" reguluje" nasze domowe zwyczaje od kilku lat. To 45 kg wierności,przyjaźni i bezkrytycznego oddania pozdrawiam-kardi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Filmik z prośbą o pomoc dla schroniska, przeznaczony dla osób pełnoletnich ( nie cenzuralne teksty ) Edytowane 19 Lutego 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Jak u dorastających Brytyjczyków bywa, oczka mi się wyzłociły..... masy nieco przybyło i jest już mnie prawie 5 kg futra... ale hobby i plan dnia bez zmian... PozdrówkaKamil 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 widzę ,że farbowanie wyszło bardzo realistycznie, jakby co to wiem gdzie jeszcze są dachowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Żadne farbowanie Skubaniec kolorek ma nie do podrobienia. Mruczy, jak mały traktor, puchaty jak pluszowy miś, tylko czasem chyba nie potrafi zrozumieć, że już jest za duży na np. takie manewry, które jeszcze nie tak dawno przechodziły: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Jak u dorastających Brytyjczyków bywa, oczka mi się wyzłociły..... masy nieco przybyło i jest już mnie prawie 5 kg futra... ale hobby i plan dnia bez zmian... PozdrówkaKamil Piękny jest!! Na wystawę go zabieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Kamil - standard. Ja mam tak codziennie rano od 14 lat. Wszystko przed Tobą... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 A tu moje pociechy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Piękny jest!! Na wystawę go zabieraj Była ostatnio w Wałbrzychu, ale po pierwsze w pracy byłem, po drugie...jakoś tak chyba nie po to go kupowaliśmy, żeby po wystawach latać..Chociaż może kiedyś Bardzo mi miło, że osoba mająca ogromną wiedzę o kotach, wyraża się w superlatywach o moim nicponiu @Andrzej StanekRamzes jest z nami od 5 miesięcy, a już nie potrafię sobie wyobrazić sobie, że go nie ma. Pełnoprawny członek rodziny. I mam nadzieję, że będzie z nami jak najdłużej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 A to nasze milusińskie,pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Uauuuu!!! Łysolce!!! Fajna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Dakota Edytowane 8 Marca 2014 przez skorupa13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 No proszę.... i MCO się ujawniła piękna kota w starym typie MCO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Uauuuu!!! Łysolce!!! Fajna fotka No,no tylko nie łysolce ,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Nasz Kot Behemot w swojej pozie wodza A to nasze sreberka, kociaki w bardzo rzadkim kolorze czarnym srebrnym tygrysio pręgowanym (ns23) Edytowane 8 Marca 2014 przez witek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 No,no tylko nie łysolce ,pozdrawiam.Prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 No proszę.... i MCO się ujawniła piękna kota w starym typie MCO Jak to w starym ???Teraz już takich nie produkują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Niestety, coraz mniej... teraz na topie są drobiazgi z uszami do nieba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi