Artech Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Sporo tu widzę miłośników czworonogów, a "kociarze" w lekkiej przewadze. Przez 11 lat miałem dachowca... ale to było jak miałem naście latTeraz do rodziny dołączyła Cina. Ma 11 tygodni u nas w domu od 4 tygodni.a zdjęcia z przed tygodnia, szybko rosną te psiaki Ciekawe co z tego wyrośnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nie wiedzieć dlaczego, mój sierściuch przybiera nieco dziwną pozycję, ale chyba mu tak wygodnie, bo czasem nawet zdarza mu się tak zasnąć Z racji trwającego sportowego święta, wybór nowej zabawki był oczywisty... I teraz mam boisko w domu i kota galopującego od ściany, do ściany PozdrówkaKamil 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 To i ja wrzucę mojego 10-cio letniego psiaka. Posiadam go od momentu kiedy miał około 2-3 tygodnie, gdy znaleźliśmy go zapchlonego i porzuconego na jednej ze stacji benzynowych w moim mieście. Póki co świetnie się trzyma i zachowuje jak szczeniaczek, jedyna różnica to taka, że więcej sypia 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Nie wiedzieć dlaczego, mój sierściuch przybiera nieco dziwną pozycję, ale chyba mu tak wygodnie, bo czasem nawet zdarza mu się tak zasnąć Piękny, miałem takiego, 7,5kg. Jego brat był o 1kg cięższy.Skurczybyk wskakiwał z podłogi na górną krawędź drzwi, a jak się solidnie odbił w połowie dystansu (z pionu) - to na regał 2,45. Jak się go podnosiło, to leciał przez ręce, jak ragdoll, a w rzeczywistości był kłębkiem mięśni w zupełnie luźnej skórze. Nie chodził na smyczy, bo w 5 sekund wychodził z każdej obroży, nawet podwójnej. Niesamowity zwierzak był, wykarmiłem od noworodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Dzięki Krzysiek! Mój "Kociamber" to jeszcze młoda bestia, może jeszcze urośnie. Za miesiąc stuknie mu roczek. Faktycznie, z reguły wrażenie sprawia ociężałego, powolnego i ślamazarnego. A skubaniec potrafi być niesamowicie sprawny. Tylko że....nie chce mu się Przecież można spać, leżeć, jeść, lizać się, siedzieć, leżeć, spać... Ale niech no w polu widzenia pojawi się mucha, ćma, czy inny wróg publiczny.. Ale i potrafi zaskoczyć, jak np. skok z wysokiej szafy bezpośrednio na podłogę- dźwięk karmy działa cuda Ostatnio podczas kąpieli spłukałem szampon z głowy i oczu, otwieram je i...widzę kota defilującego po kancie kabiny prysznicowej. Jeden nieostrożny krok i leci na kant pralki, sedesu, czy Bóg wie czego jeszcze, albo w drugą stronę, czyli wpada do mnie pod prysznic. A on spokojnie przespacerował całą długość kabiny, wskoczył na piec, gdzie zajął świetne strategicznie i obserwacyjnie stanowisko...No i weź coś wytłumacz sierściowi.. Żona mi mówi, że mam kota. Na punkcie kota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Fajny kociak.Chciałem kiedyś maine coona ale nic z tego.Wszystkie koty jak koło nich przechodzę kleją się do ściany nastroszone,fuczą,parskają itd. z psami nie mam tego problemu.Nawet rasy uznane za groźne są bardzo pozytywnie do mnie nastawione i bardzo łagodne.Mefik super postawa. Edytowane 7 Lipca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Tomek... to może podejdź do lwa... ciekawe czy się przyklei do ściany... o ile ściana będzie... Moja kicia zaczepno - obronna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Ten błysk w kocim oku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Tomy, jak tez tak myślałem. Większość psiaków mnie lubiła dopóki nie trafiłem na moją obecną miłość. Mowa o mojej suni rasy Fila brasileiro. Przywiozła ją kobita jak miała 3miesiace kiedy ja byłem na rybach. Wiedziała, że jak postawi mnie przed faktem to psiak zostanie w domu. Przez pierwsze 10 dni nie pozwoliła się dotknąć nikomu innemu jak starej. Gryzła, broniła się jak mogła. Po 10 dniu próby przekupstwa dała się dotknąć. Zrozumiałem wtedy co oznacza wrodzona cecha charakteru rasy, w tym przypadku "ojeriza". Do dziś nie ma szans by ktoś do niej podszedł, a już o tym że do mojego synka nikt nie podejdzie nie będę wspominał. Przy tej całej wrodzonej agresji jest wspaniałym i oddanym psem rodzinnym, a wśród domowników zachowuje się dosłownie jak zakochany kundel z bajki. Oczywiście przez okres dojrzewania trzeba było mieć twardą rękę bo próbowała i sprawdzała co może nie raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nowe "Białe Szaleństwo" przyjechało do nas z Rzymu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witek - miauczy po Włosku czy już po naszemu... Ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nauka polskiego idzie jej szybko, jeszcze parę dni i z resztą stada będzie wymieniać poglądy Ale ze swoją starszą ciotką Klabcią od razu załapała wspólny język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Od razu widać, że Europejczyk! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Od razu widać, że Europejczyk! Europejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 W tej Europie chłopy chodzą przebrani za baby i na odwrót, wiesz co piszesz, niech będzie "kotka"... ŁADNA!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Mam potężnego doła. Dziś odszedł mój najwierniejszy przyjaciel - owczarek niem, długowłosy Czary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Współczuję... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Hej,od 6 lat hoduje ptaszniki, zaczynałem od b.smithi, później geniculata, murinus(ten był ze mną najdłużej, samica) aktualnie powróciłem do początków i mam smithiego już coś ok 7-8 wylinki.Możecie mnie karać ale uważam, że te zwierzęta wymagają najmniej uwagi. Karmienie raz na 2 tyg-miesiąc, a o czystość sam dba....Mam bardzo dużo wylinek, zalakierować - odlać i przynęta jak znalazł ;D PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 "Szatan" wypoczywa i duma co tu zbroić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Hej,od 6 lat hoduje ptaszniki, zaczynałem od b.smithi, później geniculata, murinus(ten był ze mną najdłużej, samica) aktualnie powróciłem do początków i mam smithiego już coś ok 7-8 wylinki.Możecie mnie karać ale uważam, że te zwierzęta wymagają najmniej uwagi. Karmienie raz na 2 tyg-miesiąc, a o czystość sam dba....Mam bardzo dużo wylinek, zalakierować - odlać i przynęta jak znalazł ;D PozdrawiamAdamMozesz wstawic foto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Widzę ze kociaki jednak górą u wędkarzy na jb.pl Ja mam suczke beagle a właściwie 4 suczki i psiaka bo ostatnio się oszczeniła jak wrócę do domu to wstawię jakieś foto, maluchy już na oczy patrzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Tak się "to to" gapiło na nas, jak odebralismy z hodowli ponad 2 lata temu A teraz wyrósł taki 40kg bydlaczek (tak, na tym zdjęciu śpi, zmachany po spacerze, w swojej ulubionej pozycji nazywanej przez nas "do góry wentylem" I 2 żywioły, prawie w tym samym wieku Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Żbiku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Nasza Mucha kiedyś i dziś. Harpagan na wodę, na ryby ze mną nie jeździ bo co wrzucę do wody to ona przynosi z powrotem. Świetna niania dla naszej córki rocznej. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Oj, pokaże te fotki dziś Diffowi, od razu się zakocha Jakiś taki kochliwy jest Choć bandyta okrutny i mamy dużo problemów z agresywnością w stosunku do innych psów, niezależnie od wielkości czy rasy. Tak samo nienawidzi i rzuca się na yorki, jak i na amstafy czy wilki... :/ Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Psy tak mają. Mucha natomiast agresywność 0 lizawa 10 Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi