stoner Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Zwierzu kapitalnie Dźerki brzmi słodko i jak znam życie spodoba się wszystkim.Jutro głosowanie (na pewno przejdzie) i mogę wpisać mu do książeczki Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) A to moje maleństwo Edytowane 15 Września 2014 przez Tommek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Śpi cholera na podłodze i nie chce nic na posłanie.Pierdzi strasznie ale jakoś wytrzymam .To ja bym się cieszył, że nie chce na posłanie . Edytowane 15 Września 2014 przez marcinesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Kostek po pierwszym praniu przed wystawą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Kostek po pierwszym praniu przed wystawą NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ!Zrób mu dredy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Już jest pięknie rozczesany, lekka poprawka w czwartek, w sobotę i w niedzielę wystawa w Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) . Edytowane 16 Września 2014 przez pawelHERP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Kostek po pierwszym praniu przed wystawą NIE CYTUJEMY ZDJĘC!Wygląda bardzo złowieszczo. Brakuje rozpalonego pentagramu w tle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ja jeszcze swojego nie prałem Nie wiem, czy fundować mu ten stres, bo przecież na dwór nie wychodzi. Poza tym, nie wiem, czy bym wytrzymał ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Nigdy nie myślałem, że będę miał kota Oto Rumcajs 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ja jeszcze swojego nie prałem Nie wiem, czy fundować mu ten stres, bo przecież na dwór nie wychodzi. Poza tym, nie wiem, czy bym wytrzymał ze śmiechu Brytyjczyka??? W życiu nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Sam się pucuje bardzo zawzięcie, więc mu oszczędzę takich "atrakcji" Zwłaszcza, że jak wspomniałem- na dwór nie wychodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Nigdy nie myślałem, że będę miał kota Oto Rumcajs Witaj, Rumcajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Kostek w oczekiwaniu na drugi etap SPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Kostek zadebiutował wystawowo i od razu awansował do ścisłego finału sobotniej wystawy w Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Edytowane 25 Września 2014 przez MIGOTKA 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Siedze wlasnie na porodowce i czekam czy zacznie sie dzis czy do domu w sumie to juz 4h trwa. Przegladam forum i wstawie swoja kochana piesunie. Wabi sie Fifka ma 2,5 roku i przed pierwszym dzieckiem jest dla nas jak dziecko To jej pierwsze zdjecie Jesli dzis nasz syn sie urodzi to mysle ze bedzie bardzo zazdrosna Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Września 2014 przez palibrzuch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 To chyba bardzo inteligentna psina i maluchowi krzywdy nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Krzywdy to specjalnie nie zrobi lecz przypadkowo moze zadrapac nic wiecej. Inteligentna jest bardzo lecz nie potrafie jej ogarnac aby nie szczekala jak ktos dzwoni domofonem lub dzwonkiem. Moj chrzesniak jest w takim samym wieku co ona i bardzo czesto sie widuja i nie ma problemu. Ogolnie to bardzo lubi dzieci lecz raczej te troche starsze. Niestety moja kochana jeszcze nie urodzila od wczoraj od 20 wiec troche jeszcze minie nim sie przekonam co i jak. Rozmawialem z kilkoma osobami ktore tez maja Jacki Russelle i strasznie one pilnuja maluszkow. Zobaczymy czy nasza suczynka poradzi sobie Edytowane 26 Września 2014 przez palibrzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Gdy gotuje widze to ...Gdy jem widze to ...A na spacery chodzimy tak.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Moja tak patrzy jak jemy I jeszcze inne fotki Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Uśmiechnięty Milusiński niczym kot Wzrok widzący ryby Zaprasza wasze koty do zabawy z kumplami 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 niestety juz babcia, wierna, posłuszna psina14 lat z nami 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 I ja miałem psiaka co żył 17 lat, kundelek, wychowałem się z nim . Później wstawię moją "brygada beagle " to zobaczycie jak urosły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi