kamilos Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Mój piesek szykuje sie na styczniowe wypady na pstragi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Moi milusińscy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 @Kamil, brytyjczyk obłędny dwunożny też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Kot wygląda na wrednego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 @Kamil, brytyjczyk obłędny dwunożny też A dziękuję Udały mi się dzieci Kot wygląda na wrednego Jak każdy kot, Ramzes jest indywidualistą, ale wredny bywa bardzo rzadko. Skubaniec próbuje drapać krzesło, jak domaga się jedzenia(a jako kastrat musi dbać o linię ) Poza tym jest przekochanym pluszakiem obdarowującym domowników całą swoją kocią miłością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Kot wygląda na wrednego Zamilcz, laiku miałem takiego zwierza. Drugi taki już się nie zdarzył, a wiele kotów przeszło przez moje ręce... A ten wygląda kropka w kropkę... Chimera z niego była, prawda, ale nie zamieniłbym na żadnego innego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grin88 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 A oto mój kiciak jeszcze mały (4 tygodniowy) SIB ns 22 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 A oto mój kiciak jeszcze mały (4 tygodniowy) SIB ns 22 4-tygodniowy? Rozumiem, że jeszcze przy matce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grin88 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Tak 28 stycznia odbiór dopiero. Ale juz mój 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Super A to moja nowa domowniczka, też już moja ale odbiór dopiero pod koniec stycznia MCO f 09 Edytowane 12 Grudnia 2014 przez witek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 A ten kot bez jaj to taki polkot rozumiem Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 A ten kot bez jaj to taki polkot rozumiem nie bardzo wiem o co kaman... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Nic zlego ;p spokjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witek ... Ty niedługo będziesz miał więcej kotów jak wędek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witek ... Ty niedługo będziesz miał więcej kotów jak wędek Hmmm, niech policzę.....2 kocury4 kotki1 koteczka niedługo przybedzie3 kastraty2 mioty w drodze.... Kto wie, może i summa summarum więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Miałem kiedyś brytyjską kotkę ale któregoś dnia musiałem ją przenieś z pułki w inne miejsce i niestety stała się tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Podczas tarła Edytowane 12 Grudnia 2014 przez guciolucky 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Diff się strasznie przepracował przy komputerze i zasnął biedak... Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Żbiku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Diff się strasznie się przepracował przy komputerze i zasnął biedak... diff.JPGKazałeś mu pewnie giełdę "pilnować " haha 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Giełdę to on sam pilnuje Teraz całą noc licytował Stelle (te do dupy) na ebay Chociaż Żona mi właśnie napisała, że miał otwarte okno Tweetera i odpaloną rozmowę z jakąś labradorką Mówiłem, że kochliwy jest Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Żbiku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 A Kostek ma wszystko gdzieś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Testy nowego szkiełka Sigma 50 mm f1.4, DG HSM, jako modele występują moje futrzaki Edytowane 19 Grudnia 2014 przez witek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 To mój Bruno 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Teraz to juz pewnie niezly psiak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Teraz to juz pewnie niezly psiak Zgadza się Bruno ma 7miesięcy i to duży pupil 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi