Skocz do zawartości

Nasi milusińsy czyli koty, psiaki i inne zwierzaki

seiken

Rekomendowane odpowiedzi

Witek Twoje kotki są super, choć jestem bardziej psiarkiem, to kilka lat temu miałem kota.Likwidowano placówkę Straży Gr. Wszystko i wszyscy wyjechali i został kot, bardzo ździczał.Długo zeszło zanim jedzeniem sprowadziłem go do domu. Widać było że miał ciężko, na co wskazywały blizny.

Nazwałem go Wacek , w domu był też mały piesek którego kot ustawiał jak chciał.

Bardzo szybko przywiązał się do nas, a do  mnie najbardziej :)

Nocował w domu tylko zimą, pewnego razu nie wrócił :(  , nie był jakiś piękny ale mój.Ciesze się że choć ostatni czas miał lżejszy i do dziś pamiętam jak mruczał śpiąc na kolanach.

• Like 3

• 4 tygodnie później...

Stoner,Twój piesek jest śliczny i fajnie pozuje...Zupełnie bezstronnie :rolleyes:  przyznam,że to najpiękniej umaszczone psy z fantastycznym charakterem.Prawda? :)

Moja suka pożarła tyle domowego dobra,że już szkoda gadać nawet,ale apogeum stanowiły piloty i telefony.Aktualnie preferuje skarpetki oddając je po czasie "tędy i owędy"

Miałem kilka psów ale ten to ma charakter. Mam wrażenie, że czyta w moich myślach i rozumie mnie bardzie,j niż ja jego.

Pies, który potrafi się obrazić, oczywiście nie na długo ale musi pokazać, że jest obrażony.

Na podwórku kopie mi dziury wielkości małych biedaszybów. Potrafi wykorzystać każdy moment, by znaleźć się u mnie w pokoju i położyć się na łóżku i nie ważne,że jest cały uciorany w piachu i w błocie.. Czasami jak mnie nie ma kilka dni, to po powrocie pół godziny muszę witać się z psem. I właśnie za to wszystko kocham tego łobuza.

• Like 2