sukingad Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Mój predator podziwia innych równie strasznych drapieżców. Zew natury to zew natury Polowanko na łososia, widać czyj kot Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Piotrek Sukingaad 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Kot Behemot życzy wszystkim Wesołych Świąt Edytowane 26 Grudnia 2014 przez witek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgadza się Bruno ma 7miesięcy i to duży pupilMam w domu rodzinnym takiego samego psiaka , z tego rocznego miotu Aza zdrobniale Azonta a , wliczajac tylko cechy charakterologiczne "diabel ":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witek Twoje kotki są super, choć jestem bardziej psiarkiem, to kilka lat temu miałem kota.Likwidowano placówkę Straży Gr. Wszystko i wszyscy wyjechali i został kot, bardzo ździczał.Długo zeszło zanim jedzeniem sprowadziłem go do domu. Widać było że miał ciężko, na co wskazywały blizny.Nazwałem go Wacek , w domu był też mały piesek którego kot ustawiał jak chciał.Bardzo szybko przywiązał się do nas, a do mnie najbardziej Nocował w domu tylko zimą, pewnego razu nie wrócił , nie był jakiś piękny ale mój.Ciesze się że choć ostatni czas miał lżejszy i do dziś pamiętam jak mruczał śpiąc na kolanach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Muj kotek na wędkarskie nocki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Rudemy sie spodobało spanie wumywalce.Włamuje się do łazienki i śpi . Edytowane 22 Stycznia 2015 przez MIGOTKA 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Mój mały pomocnik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 W mojej hodowli przyszło na świat 5 białych kociąt Maine Coon ewenement na skalę światową 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Mój mały pomocnik.Mam identycznego rudzielca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Fotka z głębokiego archiwum 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 A to mój pupilek,skończy niedługo dziewięć lat a zachowuje się nie raz jak szczeniak a pochodzenie ma szlacheckie bo jego rodzice to czempioni Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 A to mój pupilek,skończy niedługo dziewięć lat a zachowuje się nie raz jak szczeniak a pochodzenie ma szlacheckie bo jego rodzice to czempioni Polski. Nie obraz sie kolego , ale z uszkami wyglądałby ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Następca Czarego na spacerze.Drako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Rajfel daj lepsze foty , bo domyślam się że to chyba owczarek niemiecki długowlosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Tak długowłosy -9 miesięcy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Prezes zastepca Prezesa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Mój Bull,wabi się "Fuga" jest wiernym towarzyszem wypraw wędkarskich . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Moja kotka chce być modna Prawie jak logo pumy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Moje maluchy. Edytowane 1 Lutego 2015 przez mariusz199044 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Hej!Czy wasze też sprzątają? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Pawle, mój Dżerki już podrósł i to raczej ja po nim sprzątam. Jednego buta, to do dziś nie znalazłem Edytowane 1 Lutego 2015 przez stoner 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Stoner,Twój piesek jest śliczny i fajnie pozuje...Zupełnie bezstronnie przyznam,że to najpiękniej umaszczone psy z fantastycznym charakterem.Prawda? Moja suka pożarła tyle domowego dobra,że już szkoda gadać nawet,ale apogeum stanowiły piloty i telefony.Aktualnie preferuje skarpetki oddając je po czasie "tędy i owędy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Jak wszyscy to ja także się pochwalę, byłem sceptyczny a teraz to najlepszy towarzysz wypraw. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Miałem kilka psów ale ten to ma charakter. Mam wrażenie, że czyta w moich myślach i rozumie mnie bardzie,j niż ja jego.Pies, który potrafi się obrazić, oczywiście nie na długo ale musi pokazać, że jest obrażony.Na podwórku kopie mi dziury wielkości małych biedaszybów. Potrafi wykorzystać każdy moment, by znaleźć się u mnie w pokoju i położyć się na łóżku i nie ważne,że jest cały uciorany w piachu i w błocie.. Czasami jak mnie nie ma kilka dni, to po powrocie pół godziny muszę witać się z psem. I właśnie za to wszystko kocham tego łobuza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Coś innego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi