MIGOTKA Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Stefan. Doradz dobrą szczotkę dla kocura .czeszę go często ale ta którą mam słabo wybiera luźne włosy z futra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Podstawą nie jest szczotka tylko dobry grzebień, ja używam tego http://germapol.istore.pl/pl/grzebien-metalowy-andis-19-cm.htmlA szczotkę polecam na codzień taką http://germapol.istore.pl/pl/szczotka-comair.html i taką http://germapol.istore.pl/pl/1-all-system-szczotka-podluzna-pin-brush-oblong.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) Grzebień mam bardzo podobny. Z obrotowymi zębami.Szczotki mam ze cztery ale inne niż Ty pokazałeś. Ale Samica ma taką jak pokazałeś Na pewno zmieni właściciela. Rudy ma mnóstwo bardzo cienkich włosów które wyłażą ręką jak się go złapie za futro ale szczotka ich nie wybiera Dzięki Edytowane 20 Maja 2015 przez MIGOTKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Taki grzebień BEZ OBROTOWYCH ZĘBÓW wyczesze doskonale martwy włos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Ciężkie życie kociej gwiazdy Kamil, początkowo myślałem że fota Ci nie wyszła .Fajne te Wasze "niebieskie" kotesławy. @witek, pytanko do Ciebie, ile waży i ile ma w "kłębie" dorosły Maine Coon ? Co do szczotki !Po moim psowatym przyjacielu, zostało mi zgrzebło (do wydłubywania rottweilerowego podszerstka) ,które kapitalnie sprawdza się na moim kotesławie, a i sam kotesław lubi czochranie grzbieta tym przyrządem. Edytowane 22 Maja 2015 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Kotesław taki już jest. Taki się urodził i z tym się nie dyskutuje Mój jakoś od szczotki stroni. Gryzie ją i atakuje. Ale odkurzacza też się nie boi. Zawsze asystuje podczas sprzątania, atakuje rurę i walczy ze szczotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 @witek, pytanko do Ciebie, ile waży i ile ma w "kłębie" dorosły Maine Coon ? kotki 5-7 kgkocury 6-10 kgOczywiście są wyjątki, sam widziałem na wystawie w Norwegii rudego kocura kryjącego - mutanta 13 kg kastraty z reguły są większe i cięższeW kłębie nie mierzyłem ale są długie, grubo ponad metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Tak mi dobrze , tak mi rób , a później drzemka i jest dobrze. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grin88 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Mój siedmiomiesięczny Marceli*SIBURCAT strasznie szybko rośnie już ma prawie 4,5 kg faktycznie monika mówiła, że jej koty w porównaniu do innych syberyjczyków rosną duuuże najgorsza chwila w życiu kota... odkurzanie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Moje sierściuchyteż sa niczego sobie mniejszy Bazyl 8 kg wiekszy Apis ok 13 kgmikry Szef Edytowane 26 Maja 2015 przez seiken 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Mój siedmiomiesięczny Marceli*SIBURCAT strasznie szybko rośnie już ma prawie 4,5 kg faktycznie monika mówiła, że jej koty w porównaniu do innych syberyjczyków rosną duuuże Moniki SIB-ki duuuuże rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Można i tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Moje najmłodsze dzieciątko, koteczka z mojej hodowli Gamorra MOCIO*PL. aktualnie 4 miesiące, 6 czerwca będzie miała debiut wystawowy w Krakowie Pytanie do Adminów - usiłuję wkleić link do obrazka z google, tak jak zawsze to robiłem, wyskakuje mi błąd: Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum. Wtf? Coś się ostatnio zmieniło? Edytowane 1 Czerwca 2015 przez witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 A to mój Nami (Cukieras z fin.),5 letni adoptowany ''syn'',który jest ze mną od ponad 2 lat.Z charakteru dzieciak pomomo wieku,lubi czekać pod dzwiami na listonosza,aportować,atakować wiewiórki nieraz zagladajace przez okno,oraz czasami wyskoczyć z balkonu z 2 pietra na podwórkowy rekonesans. I oczywiście zawsze toważyszy mi jako "majster'' podczas budowy wędzisk. omotkowanie... dosychanie lakieru... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Gorąco nic nie bierze trzeba się ochłodzić 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Chciałem także zrobić i wrzucić zdjęcie mojej najukochańszej Gosi,niestety nie zdążyłem...Dziś Ją musiałem uśpić i pochować,niestety przerwany rdzeń nie dawał większych szans na to,że przeżyje,najśmieszniejsze,a w zasadzie najtragiczniejsze jest to,że po prostu zaklinowała się między sztachetkami płotu tuż za łopatkami,nie mam pojęcia,jak mogła uszkodzić kręgosłup,a rdzeń został przerwany w odcinku lędźwiowym.Przybłąkała się do mnie jako zaniedbana,wychudzona kotka dokładnie w moje urodziny i był to dla mnie najpiękniejszy prezent,jaki mogłem dostać od losu,dałem Jej prawie rok życia w cieple,z pełnym brzuszkiem,za co odwdzięczała się wielką,kocią miłością,zawsze kładła się spać wtedy,kiedy ja szedłem,kiedy wracałem z roboty i otwierałem drzwi na kod domofonu,już na mnie czekała radośnie miałcząc (nie wiem,jakim cudem wiedziała,że to ja,bo do domu przychodzi też rehabilitant i pielęgniarka do mojej babci),kiedy było mi źle,przychodziła do mnie,wskakiwała na kolana i lizała po rękach,mógłbym jeszcze wiele pisać,ale łzy leją się na klawiaturę.A tu moje Maleństwo podczas zabawy,jeśli gdzieś coś istnieje,to mam nadzieję,że jest Jej teraz najlepiej na świecie :( https://www.youtube.com/watch?v=XUX8MtpNSe4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Przykre, jak odchodzi członek rodziny...szczerze współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Jestem załamany,nie przypuszczałem,że ten weekend przyniesie mi tyle smutku,miało być inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Chciałem także zrobić i wrzucić zdjęcie mojej najukochańszej Gosi,niestety nie zdążyłem...Współczuję !Kilka lat temu usypiałem mojego rombajlera, łzy lały mi się jak grochy ... !A później wyprowadzałem na spacer psa ... którego nie było Mam nadzieję że mój obecny kotesław (czytaj - kot pańcia) będzie żył wiecznie. Moje sierściuchyteż sa niczego sobie mniejszy Bazyl 8 kg wiekszy Apis ok 13 kg @seiken, ten rudzielec (znaczy się - szef) to pewnie zamiast na myszy to na bobry poluje ! Edytowane 6 Czerwca 2015 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Coraz cieplej ,a mój Bruno uwielbia wodę i spacery 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Coraz cieplej ,a mój Bruno uwielbia wodę i spacery Jak ja lubie takie fotosy , tez kiedys mialem psiaka ktory byl owczarkiem a szedl do wody jak nowofunland , sam wskakiwal ze skarpy i plywal w stawie .Te kolejne te sa super ,ale juz tak nie ida na wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Moje najmłodsze dzieciątko zwane Klopsikiem wiek 6 miesięcy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Mądry z pyska... ewidentnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Haralampiusz, jeszcze u mnie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi