Skocz do zawartości

Nasi milusińsy czyli koty, psiaki i inne zwierzaki

seiken

Rekomendowane odpowiedzi

Nasz uwielbiany "maluszek" (51 kg wagi i 74 cm w kłębie) Argo w pozycji wieczornego resetu i Kizia, jego konkurentka do naszych uczuć, superkilerka myszek i niestety także ptaszków. Jutro dorzucę fotki z czasu ich codziennej aktywności.

post-52371-0-80035500-1441742761_thumb.jpg

post-52371-0-37669800-1441743110_thumb.jpg

• Like 3

• 2 tygodnie później...

Panowie dajcie spokój, właśnie w knieji zaczyna się najładniejszy okres (wedle mnie) rykowisko.Polecam gorąco ,od wielu lat obserwuję ten spektakl,i o tego typu emocje truno nad wodą.Trzeba przyznać, że część myśliwych mało życzliwie odnosi się do innych ludzi będących w lesie.

Nawet wczoraj jeden pozdrowił mnie pięścią,kiedy szedłem drogą, widać to był jego prywatny las. :lol:

Szczerze ,po wędkarstwie las to mój drugi konik (zwłaszcza zbieranie poroży) :)

post-58483-0-35035500-1442509630_thumb.jpg

Bo to opoje i leśni gangsterzy,widziałem też nie raz,jak się zachowują,ciekawe,ilu naszych "milusińskich" zakończyło żywoty,bo taki bandzior postanowił sobie postrzelać.

Mam nadzieję,że jak najwięcej z nich doświadczy tego,co poczuł kilka ładnych lat temu polujący dyro szkoły,do której chodziłem,oj,bolało go,bolało :D .

No ale czas zakończyć rozmowę o tym haniebnym procederze,wkrótce pewnie wrzucę fotę mojej nowej tygrysicy :) .

Edytowane przez CM Punk
  • Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Piotr... kupiłeś terminatora (oczy) :) 

Marek... mój orient nie wytrzymałby pierwszych 3 sekund tej zabawy... zobacz jaki paradoks Norwegia reaguje paranoicznie, norweski ma cierpliwość skały. 

Witek, a Twój Klopsik to ma chyba wyjeb... na wszystko. Jest kotem albo jak teraz internet chce kotełem.:)  

Witek, a Twój Klopsik to ma chyba wyjeb... na wszystko. Jest kotem albo jak teraz internet chce kotełem. :)

Klopsik od początku wyróżniał się w miocie, dlatego postanowiłem go zatrzymać w hodowli. Kilka zagranicznych hodowli niby się pytało ale nie doszło do szczegółów a teraz żałują, że się nie zdecydowali :)

W_N_9608_1.jpg

Klopsik na wiosnę może zostanie ojcem, a mamusią będzie Dobrochna :)

W_N_0983.jpg

W_N_0977.jpg

Edytowane przez witek
  • Like 3