ajmo Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Moje dwie małpy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Kolego polujesz?bo to raczej nie zwykłe burki są jeden kaczki drugi dziki Edytowane 2 Września 2015 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmo Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Ten drugi bardziej nory/stogi choć na dziku wstydu też nie robi Tak, poluję. Edytowane 3 Września 2015 przez ajmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Nasz uwielbiany "maluszek" (51 kg wagi i 74 cm w kłębie) Argo w pozycji wieczornego resetu i Kizia, jego konkurentka do naszych uczuć, superkilerka myszek i niestety także ptaszków. Jutro dorzucę fotki z czasu ich codziennej aktywności. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ten drugi bardziej nory/stogi choć na dziku wstydu też nie robi Tak, poluję.Prawdziwa miłość do zwierząt- pier...nąć z dwururki.Polecam LPM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmo Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Prawdziwa miłość do zwierząt- pier...nąć z dwururki.Polecam LPM. Jak masz jakieś zastrzeżenia zapraszam na priv a jeszcze chętniej w cztery oczy. Edytowane 17 Września 2015 przez ajmo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmo Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Miłego dnia życzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Panowie dajcie spokój, właśnie w knieji zaczyna się najładniejszy okres (wedle mnie) rykowisko.Polecam gorąco ,od wielu lat obserwuję ten spektakl,i o tego typu emocje truno nad wodą.Trzeba przyznać, że część myśliwych mało życzliwie odnosi się do innych ludzi będących w lesie.Nawet wczoraj jeden pozdrowił mnie pięścią,kiedy szedłem drogą, widać to był jego prywatny las. Szczerze ,po wędkarstwie las to mój drugi konik (zwłaszcza zbieranie poroży) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Bo to opoje i leśni gangsterzy,widziałem też nie raz,jak się zachowują,ciekawe,ilu naszych "milusińskich" zakończyło żywoty,bo taki bandzior postanowił sobie postrzelać.Mam nadzieję,że jak najwięcej z nich doświadczy tego,co poczuł kilka ładnych lat temu polujący dyro szkoły,do której chodziłem,oj,bolało go,bolało .No ale czas zakończyć rozmowę o tym haniebnym procederze,wkrótce pewnie wrzucę fotę mojej nowej tygrysicy . Edytowane 17 Września 2015 przez CM Punk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Sesja wyjazdowa w Krakowie Edytowane 25 Września 2015 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ptaszynę by się zjadło 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Moja nowa Tygrysica :https://www.youtube.com/watch?v=Qn3ru0kapFA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Klopsik skończył 9 miesięcy i powoli staje się samcem alfa w mojej hodowli 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=qUsHAb9snjk Mój alfa spadł w herarchi i działa teraz w partyzantce Edytowane 3 Października 2015 przez MIGOTKA 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Zamiast dzieciakowi dał po łbie to go jeszcze podpuszczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Spróbuj dzieciakowi w Norge dać po łbie. Zobaczysz co sie stanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) A Bazyla "suszy" Edytowane 3 Października 2015 przez seiken 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Kot sam przychodzi do Marcelka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Z klopsikowego fotopleneru Dobrochna też chodzi na fotoplenery 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witek, masz coś czarnego jak smoła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witek, masz coś czarnego jak smoła ?Nie, Rokita (już kastrat) jest czarny ze srebrem. I u mnie nie zanosi się na czarnuchy w planach Ale jak by cię biały interesował to właśnie jest i kremowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graghowski Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 A tu moje maleństwo i wierny kompan wędkarskich wypraw ( Mam 193 cm wzrostu w ramach porownania wielkości ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Piotr... kupiłeś terminatora (oczy) Marek... mój orient nie wytrzymałby pierwszych 3 sekund tej zabawy... zobacz jaki paradoks Norwegia reaguje paranoicznie, norweski ma cierpliwość skały. Witek, a Twój Klopsik to ma chyba wyjeb... na wszystko. Jest kotem albo jak teraz internet chce kotełem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Witek, a Twój Klopsik to ma chyba wyjeb... na wszystko. Jest kotem albo jak teraz internet chce kotełem. Klopsik od początku wyróżniał się w miocie, dlatego postanowiłem go zatrzymać w hodowli. Kilka zagranicznych hodowli niby się pytało ale nie doszło do szczegółów a teraz żałują, że się nie zdecydowali Klopsik na wiosnę może zostanie ojcem, a mamusią będzie Dobrochna Edytowane 28 Października 2015 przez witek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Just relax. Adaś. Zdążyłem się przekonać na własnej dupie jak działa ta lokalna paranoja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi