AdasCzeski Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Heh... polityki poruszać tu nie wypada. ale Klopsik ma w oczach czystość kota... czyli oj jestem kotem... kotełem, kto nie kuma mnie niech pokocha innego kota. I tu zaczyna się problem... jak "nabyć" kota... niby można kupić, można przygarnąć... ale prawda jest taka, że kot wybiera Ciebie, a nie ty kota. Piękne stworzenia, które będę kochał zawsze. Edytowane 28 Października 2015 przez AdasCzeski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 U mnie jak ktoś przychodzi pzrygarnąć kota drogą kupna to siada w pokoju na podłodze i czeka... Jak dotąd zawsze podchodził kot wcześniej wybrany np. ze zdjęcia na fb czy z mojej strony www. Tylko raz się zdarzyło, że pani usiadła i wszystkie koty się pochowały.... Nie muszę dodawać, że wyszła z niczym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Helllołin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Powiem Ci Witek że ten Klopsik to mi wygląda na ciapę Jest w nim coś ikry ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Jest w nim coś ikry ? Jeszcze nic nie działa, on ma dopiero 10 miesięcy ale już kilka kocich lasek do niego wzdycha i czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 U mnie jak ktoś przychodzi pzrygarnąć kota drogą kupna to siada w pokoju na podłodze i czeka... Jak dotąd zawsze podchodził kot wcześniej wybrany np. ze zdjęcia na fb czy z mojej strony www. Tylko raz się zdarzyło, że pani usiadła i wszystkie koty się pochowały.... Nie muszę dodawać, że wyszła z niczym Pamiętam że na Ochocie jakiś młody wylazł za regału co by się do mnie przytulić a ponoć przy obcych kot się nie pokazywał. Ale na wieś takich jak Twoje bym nie mógł zabierać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Wesołek kocha się bawić 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Wesołek kocha się bawić Super fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Super fotki Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Moja 4-letnia sznaucerka, towarzyszka letnich nocek nad wodą.wyjec, świetne zdjęcia! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 No to i ja coś dodam...moja "nierozłączna para"...pies wabi się Majlo...możecie sobie wyobrazić jak wygląda po jesiennym powrocie z nad rzeki przy tym umaszczeniu ale cóż tak uroda... wspaniały przyjaciel... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Witam miłośników zwierzaków.Mija właśnie rok jak znalazłem to kocię nad jeziorem,spojrzał na mnie w taki sposób ze nie mogłem go tam zostawić.Zabrałem go ze sobą i dołączył do grona przygarniętych kociaków. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Tzw "strefa relaxu" 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Moja koteczka na wystawie w Łodzi Edytowane 24 Listopada 2015 przez witek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 U mnie każdy ma inną strefę relaxu zależną od statusu "społecznego" "szef" na górze "plebs" na dole 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Chwila przerwy w czasie "głupawki":) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Milusiński Entacmaea quadricolor Dla mnie kosmos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 I błazenek też fajowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Z kotofotopleneru 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 A moja dostała pierwszej rójki,tylko nie wiem,jak to uwiecznić na kliszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Przedstawiam korteza Nie wiem czy każdy bokser ma takie usposobienie, ale ten jest niezwykle pozytywnie nastawiony do ludzi, szczególnie do dzieci. Wulkan energii, jeszcze kilka lat temu nie ważne czy o 3 nad ranem czy po południu, zawsze gotowy do zabawy. Obecnie 8 lat na karku, spoważniał, ale i tak daje radę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 To i ja pokaże swojego milusińskiego. U mnie historia jest nietypowa. Nie lubiłem psiaków zawsze... Jakoś bliżej mi było do kotów jak do psów. To za namową żony, zgodziłem się na obszczekańca. Wcale nie żałuje, bo ten psiak mi daje wiele życia. Mimo, ze jako szczeniak gryzie, i to nie mało, to jednak nie miałbym sumienia go zostawić. Stał się bardzo szybko częścią mojej rodziny.Labradory to faktycznie psy pełne energii, emocji i oddania. To są psy uwielbiające kontakt z człowiekiem, ale i wymagające poświęcenia czasu. To się da zauważyć od razu. Gdyby ktoś się decydował na taką rasę, to zapraszam do dyskusji na priv. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Piękna psina. Gratuluję! Z nimi jest taki "problem", że zawsze im mało dwóch rzeczy- jedzenia i zabawy I o ile nadmiar tego drugiego im nie szkodzi i jest tylko kwestią naszych chęci i czasu, o tyle nadmierny apetyt i zbyt mała ilość ruchu powodują, że często widzimy zapasione "serdelki", a stąd już bardzo blisko do problemów min. ze stawami itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 No i często odwala im tak zwana " głupawka" hihi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 A moja dostała pierwszej rójki,tylko nie wiem,jak to uwiecznić na kliszy .Samca jej sprowadź, kliszy Ci braknie .A pamiątkowych zdjęć będzie że ho ho . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi