CM Punk Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Wezmę małą na smycz jako zanętę i pójdziemy na "łowy",oczywiście C&R . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zacier Mocio*PL - kociak z mojej hodowli, dostał takie imię do rodowodu , jak by do kogoś się uśmiechnął to jest wolny, podobnie jak jego biały brat, miszcz drugiego planu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 I jak tu nie kochać tych przepięknych zwierzaczków , dają nam tyle radości , choć nie kiedy broją niszczą na całego, meble,buty, kijaszki itd pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Mój kradnie...jerki chyba był szczupakiem w poprzednim życiu Nie mogę zostawić na wierzchu żadnej uzbrojonej przynęty bo strach pomyśleć co by mogło się stać. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Tygrysica na kilka dni przed tym,jak Ją przygarnąłem: Edytowane 12 Grudnia 2015 przez CM Punk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 To i jak pokażę mojego tygrysa . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Koty są super. Rok temu przygarnąłem dwa kociaki od mojej siostry. Długo niestety nie pomieszkały u mnie, bo synek jak się okazało, miał alergię na koty. Oddałem w dobre ręce, choć z wielkim bólem. Na szczęście teraz mamy psiaka w domu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Wiele razy chciałem tu napisać i pochwalić się moim kompanem, jednak jakoś odkładałem ten moment aż do dziś. Camel Caruzo, zgodnie z rodowodem. Dla mnie po prostu Caruzo lub "Gruber". Był ze mną 15lat!! Właściwie 2/3 mojego życia. Pamiętam jak wybraliśmy się na wystawę, był w drugiej klatce. Od razu chciałem żeby był mój - niestety, był jedynie na pokaz a nie na sprzedaż. Udało się przekonać hodowcę, aby oddała go w dobre ręce. Od tamtej pory między moją mamą a Panią Halinką powstała prawdziwa przyjaźń a między mną i Gruberem miłość. Był kotem nietypowym. Nie lubił zabawek sklepowych, najlepsze były sznurówki, żyłki wędkarskie z przywiązanym krętlikiem oraz drewniana szczotka do czesania. Jako pierwszy szedł spać u mnie w łóżku, a jeśli nie było jeszcze pościelone, stawał w drzwiach i domagał się pościelenia. Potrafił na polecenie dawać łapę (!!) oraz kłaść się. Wszystko to piszę w czasie przyszłym ponieważ dziś odszedł... Kilka godzin przed moim powrotem do domu na święta... Robiąc to zdjęcie ponad 1,5 miesiąca temu przez myśl mi nie przeszło, że widzę go ostatni raz... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Pojechaliśmy dziś całą rodziną wyprowadzić pieski ze schroniska do lasu, ruch był spory, dużo ludzi, dużo biegaczy... pozytywnie nawet bardzo. Jako miłośnik bullowatych zabrałem najgorszego bandziora z całej gromady, widziałem wiele AST ale takiego lwa pierwszy raz i jakoś tak żal mi go było odkładać do boxu... Wydaje mi się, że dało by się go trzymać w domu ale tak lubi walczyć, że niestety nie oduczy się tego już nigdy. Jednak postanowiłem, że w miarę możliwości będę go odwiedzał i uczył. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zabieraj "dziamdziaka" widać że dasz sobie radę.Fajny skurczybyk Słodziak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ludzie trzymali go w klatce 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ats przy tych bestiach to zwykły ratlerek :D 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Kocham te rasy a to mój drugi pupilek obecnie ma dziesięć lat!a żwawy jak szczeniak! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ponad 70 kg futrzastego kumpla 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 to tak... mam ozdoby...mam! ale przed kotem schowam... o kot, chyba przejrzał mój plan... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) a to nasz obrońca domowego ogniska....... Edytowane 21 Grudnia 2015 przez PaPaDaNcE 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 wczoraj tą protezą mnie pogryzł rudy osioł. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ludzie trzymali go w klatce 10 lat To trudno nazwać ludżmi.Nie będę tu tematu rozwijał ale jak potrafią traktować zwierzęta to brak słów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 To co.... pasterka na moście i wódka z gwinta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Obcinka na rafkę Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Z Olsztyna 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Przy tym całym zwierzyńcu ciasno się robi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Wow,kot z fretką pod jednym dachem?To chyba mieszanka dość wybuchowa ........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 ..hihi ta panna pilnuje "porządku" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 ahhaah wariactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dawno nic nie wrzucałem, a moje pociechy rosną (ta kocia, to chyba wszerz ) i coraz lepiej się dogadują 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi