BOB1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 ...ale widać kto rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Obcinka na rafkę Hehe podczas spotkania na starorzeczu "Starucha" taka jedna dosiadła się do nas do stołu....my jemy karkówkę i grillowane ziemniaczki, a coś podobnego siedzi z nami przy stole i wcina ziemniaka.....my patrzymy co to z nami siedzi, a futrzak patrzy na nas.....odganiamy ręką śierściucha,a ten odchyla się lekko, a jego mina mówi "no co wy chłopaki....jestem z wami" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 ...a Wy bardzo wypici byliście? futrzak używał tylko gestów do komunikacji czy coś mówił do Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dawno nic nie wrzucałem, a moje pociechy rosną (ta kocia, to chyba wszerz ) i coraz lepiej się dogadują Ha, nasza BRI też tak pozuje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 ...a Wy bardzo wypici byliście? futrzak używał tylko gestów do komunikacji czy coś mówił do Was? Na migi i pewnie to kuna była, czy coś takiego....normalnie odsunęła się i z takim wyrzutem i patrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Śliczna kicia ! Nie wiem, skąd im się to bierze, ale najwyraźniej pasuje im ta pozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 No tak, Brytyje coś mają z tą pozycją... i to spojrzenie menela... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Witam a to moje zwierzaczki piesek nazywa się Rocky w sierpniu skończy 7 lat Edytowane 19 Stycznia 2016 przez pawcio449 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Roczna koteczka Maine Coon do adopcji. W kolorze f09 (czarny szylkret z białym).Bliższe info na pw 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Moja nowa lokatorka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Pierwszy fotoplener Dumki. Kto by pomyślał, że to środek zimy... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Klopsik też się załapał na pierwsze tegoroczne "zimowe" pstryki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witek , Klopsik coraz poważniejszy , ale ja dalej uważam że on ma ciapowaty wygląd Jak z jego charakterem ????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witek , Klopsik coraz poważniejszy , ale ja dalej uważam że on ma ciapowaty wygląd Jak z jego charakterem ????? Chłopak powoli zaczyna być samcem Alfa w hodowli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nie każdy musi być tygrysem,Witek znawca kotów ze mnie żaden, ale tego bym z miejsca przygarnął. Jak dla mnie najładniejszy Twój kotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witaj w moim kocim piekle człowieku. Rzuć mi piłkę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Niezły Diaboł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Pozdrowienia od Loompa: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witek świetne koty. Masz pw. A tutaj mój rozrabiaka. Nie straszne mu wróble, myszy a czasem nawet nietoperze. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Obcinka na rafkę Grubiutka kurzofretka! ;-) Świetne zwierzaki a Twój dobrze odpasiony.Miałem dawno temu samiczkę i samca, miło wspominam, aż nick pozostał :-)Tu staruszek Ferdek przy inspekcji garderoby. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Kurcze, ale super Powiedz mi czy posiadanie takiej fretki w domu jest bezpieczne? Nie ucieknie mi przez balkon gdy mieszkam na parterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Swoje zwierzaki odkupiłem jako maluchy z fermy futrzarskiej. Były to straszne dzikusy, do tego zabiedzone i nieufne.Mieszkanie musi być przystosowane pod fretkę, tzn. balkon i drzwi to podstawa, zawsze zamknięte/kontrolowane biega (moja na początku wypadła z 1 piętra, ale prócz obdartego nosa nic się nie stało, sa to bardzo elastyczne zwierzaki). Gorsze jest to że na pewno nie wróci sama do domu, mają zbyt dzikie instynkty. Do tego zabezpieczone szafki, okna, itp. długo by wymieniać. Do fretki trzeba mieć właściwy charakter, być stanowczym w wychowaniu, bo trudno nauczyć kuwety i komend, choć jest to możliwe, i lekko poj... żeby akceptować ich szalone zachowanie, no ale za to sie je lubi, albo nie :-)Polecam http://forum.fretki.org.pl/ Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Ferret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Tu ilustracja tego co potrafią: https://www.youtube.com/watch?v=34_q2taTjlg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Pozdrowienia od Loompa: Loomp 1.jpgLoomp 2.jpgPiękny tygrys!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 O kurczę jakie dzikusy. Ząbki też mają fajne. Nie gryzą domowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi