Ferret Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Młode gryzą jak najbardziej, stare markują gryzienie. Nie są udomowione od pokoleń jak psy/koty, gryza instynktownie. Trzeba oswajać kilka tyg. w rękawiczce. Żona na pogotowiu wylądowała, serio, maluch złapał żyłę wyżej nadgarstka i robił obroty jak krokodyl. Dziwnie brzmi przy takim małym zwierzaku, ale prawda :-DOczywiście wszystko jest do nauczenia. Potem sama przyjemność ;-)Poczytaj linkowane forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wspólny jogurcik, jest już stałym, codziennym rytuałem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Super stworki macie panowie A to moje dwa wąsacze...kociamber z kurnika wzięty i rosyjski toy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dzień przed sylwestrem przygarnęliśmy Lucy, dwa tygodnie była sama w domu, właściciel zmarł a jego żona jest w domu starców...Już się chyba zadomowiła 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Uwielbiam rudzielce wszelkiej maści i wielkości Mam nadzieję, że za kilka dni pokaże Wam przygarniętego kociaka, który wypełnił pustkę po zmarłym Caruzo. Tylko do domu muszę dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Coś kremowego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 "Komu jeszcze wpieprzyć?" Mój najstarszy Maine Coon zwany Białym Szkwałem, 11 lat i 11 kg futra do czochrania 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Biały ryś! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 "Nooo, idziesz? Długo mam czekać na ciebie?" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 ,, Daj zjeść kobieto'' Z cyklu jak braciszek denerwował kota z miską jedzonka. Wystarczył jeden sierp w miseczkę i zadowolony. Sorry za jakość zdjęć... Telefon. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 ...wyluzowany rasowy dachowiec 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Piękna pogoda, żal było nie wykorzystać na fotoplener Klopsika 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jakiś taki przestraszony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dla mnie jakiś taki zjarany na 2 zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Relax 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Psa mam, Baby chwilowo nie mam, i jak tak patrzę na zdjęcia Waszych pupilów, to chyba sprawię sobie jeszcze kota.Ale musi być norweski leśny. Mam styczność z tą rasą i cholernie mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Psa mam, Baby chwilowo nie mam, i jak tak patrzę na zdjęcia Waszych pupilów, to chyba sprawię sobie jeszcze kota.Ale musi być norweski leśny. Mam styczność z tą rasą i cholernie mi się podoba.A jak takie to coś wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 A jak takie to coś wygląda?Oczywiście pytam o kota [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Takie spore, włochate z ogonem i pazurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Takie spore, włochate z ogonem i pazuramiGdyby nie ogon pomyślałbym, że to opis mojej teściowej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ladny kocur nijak ma się do teściowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) ...Baby chwilowo nie mam, ... chyba sprawię sobie jeszcze kota.Irek pamiętaj tylko żeby Ci się nie pomyliło, inaczej kobity za nic w świecie nie nauczysz robić do kuwety . Edytowane 8 Lutego 2016 przez Zwierzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Witek ten kot wymiata. Najładniejszy jakiego u Ciebie widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Rudolf melduje się na forum, 6 kilowy 22 miesięczny rudy wredny kocur Edytowane 8 Lutego 2016 przez marckus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi