Skocz do zawartości

Nasi milusińsy czyli koty, psiaki i inne zwierzaki

seiken

Rekomendowane odpowiedzi

Uwielbiam rudzielce wszelkiej maści i wielkości :D

Mam nadzieję, że za kilka dni pokaże Wam przygarniętego kociaka, który wypełnił pustkę po zmarłym Caruzo. Tylko do domu muszę dotrzeć :P  

nareszcie dotarłem do domu!

Moje malutkie białe tornado jest cudowne  :wub: Jestem z nią przez 2h i ma niespożyte pokłady energii. Gania za piłkami, papierkami, dorwała się do pudełka z kołowrotkiem nowym i je zaczęła gryźć.

Jedyne dwa zdjęcia, które pozwoliła sobie wykonać - chwila przerwy jak tylko siadłem do komputera a ona ze mną. Może więcej jutro. :lol:

post-51665-0-09969900-1454958381_thumb.jpg

post-51665-0-97832300-1454958410_thumb.jpg

• Like 4

Z okazji minionego dnia kota apeluje o pomoc bezdomniakom. Zwróćcie uwagę co się dzieję w waszej okolicy. Często małym wysiłkiem można znacząco przyczynić się do zmniejszenia populacji bezdomnych kotów. Sterylizacja i kastracja bezdomniaków to nie kaleczenie zwierząt lecz zapobieganie wielkiemu problemowi. Na swoim osiedlu dokarmiam codziennie ponad 10 kotów. Wszystkie kotki, które były wylęgarniami młodych są już po sterylizacji, a teraz dobieramy sie do kocurów które z racji pory roku tłuką się niemiłosiernie o terytorium kiedy jeszcze w zime jadły z jednej michy. 

Jestem wolontariuszem w fundacji viva, pomagam na miarę swoich możliwości, a to tylko jedna z organizacji do których można zwrócić się z prośbą o pomoc :)

Wojtek 

Edytowane przez Wojciech_B