marcinesz Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Ostatnio sierściuchy w przewadze ????????, to wrzucę moją Zojkę (FCR) na śniegowym i odwilżowym spacerze. Edytowane 21 Lutego 2016 przez marcinesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Miłośnicy zwierząt napewno znajdą coś dla siebie . Swoją drogą skrobne maila do nich czy jest szansa na t-shirt dla wędkarzy http://prikid.eu/Posiadam t-shirt "Beware of Pit bulls..." jakość materiału słaba ale to chyba przez farby ,ktorymi pomalowana jest cala koszulka. Sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Nasza kropka, ma już 2 lata a zachowuje się jakby wciąż miała 2 miesiące . Dzień bez zabawy z gadżetami, które są w jej zasięgu to dzień nie zaliczony,a zasięg ma naprawdę duży (skacze jak zając i wspina się jak kot i wszędzie wlezie jak mysz) .Z małej kropeczki wyrosła na trochę większą kropkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Takiego ,,niedźwiadka''udało mi się sprowadzić z Moskwy dla mojego brata . Sam chciałem takiego psa,marzyłem o takim ,niestety 6 arów podwórka to nie hektar , a to stworzenie wymaga dużego terenu ponieważ inaczej by się zamęczyło. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Czy te oczy mogą kłamać.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witek ten twój Rokita to podobny do mojego Bazyla tylko mój lubi się focić , ale za to Apis nie za bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Motyl to jest owczarek środkowo-azjatycki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 A Wasze kotesławy tak potrafią? https://www.youtube.com/watch?v=u7ekWeSmWYQ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Motyl to jest owczarek środkowo-azjatycki ?Tak ,dobrze poznałeś. Teraz troszkę podrósł, ma równe 4 miesiące. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Tak ,dobrze poznałeś. Teraz troszkę podrósł, ma równe 4 miesiące.Na niektórych zdjęciach naprawdę można pomylić z białym niedźwiadkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Pies super ale podobno dla zdrowia takiego psa warto mieć dwa niedźwiadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 A to moja zwierzyna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Czy ta bestyjka na dole to Akita ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Tak to jest akitka Edytowane 25 Lutego 2016 przez zelo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Tak to jest akitka W jakim wieku jest psinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 ma 5 lat tylko bidulka od szczeniaka chorowała i jest mniejsza o 10 cm w kłębie problemy musiała mieć już matka bo cały miot był taki oczywiście piesek bez papierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Wlasnie chcialem pisać,ze troche mała ale myślalem ,ze jest młoda. Ladna suczka,jak idzie wychowywanie?? ? Edytowane 26 Lutego 2016 przez pawlica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Sorka ale cos mi edytor wariuuje Edytowane 26 Lutego 2016 przez pawlica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Rasa specyficzna ma charakterek trzeba być konsekwentny w wychowywaniu bo inaczej piesek będzie robił co chciał, psy kochane ale dla ludzi wiedzących czego chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Kolega mial psa. Bardzo terytorialny i nieufny. Nie spuszczal mnie z oczu nawet na chwile. Wielki strasznie i silny,niestety jak mowisz- pies nie dla kazdego. Kolega oddal po ok 2latach. Szkoda bo byl piekny-robił wrazenie na obcych jak i na właścicielu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Mój Misiek. W czerwcu stuknie mu 6 lat!Foty które kiedyś wrzuciłem na psie forum: W wolnej chwili coś świeższego wrzucę, ale póki co wszystko na aparacie chyba jeszcze zalega..... :/ Edit: jedna fota, inne nie chciały wejść, coś o rozszerzeniu krzyczało. Edytowane 26 Lutego 2016 przez Drac 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) A tak koty moje reagowały na elektryczne rybki mojego syna.W ten oto sposób miałeś kota na cały dzień z głowy.Piszę reagowały bo "rudy" niestety już w ziemi...Rudy zawsze pchał głowę tam gdzie nie trzeba: Edytowane 28 Lutego 2016 przez chojny83 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi