seiken Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Standardowy dzień kotów 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Śpiem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziek Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 U mnie rozmiar xxl. Dorabiam jako rolnik i hoduję bydło mięsne 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Jak pies z kotem odpoczynek po śniadaniu wedle zasług...dolna półka...górna półka... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Nie cytujemy zdjęć!!! Piękna pociecha, aż się głodny zrobiłem Edytowane 29 Lutego 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Nie cytujemy zdjęć! http://jerkbait.pl/topic/62466-zasady-tworzenia-wpis%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/ U mnie rozmiar xxl. Dorabiam jako rolnik i hoduję bydło mięsne To potem wrzuć foty,jak oprawiasz tą swoją "milusińską" . Edytowane 1 Marca 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziek Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Chłopaki... nie ma takiej możliwości Milusińskie są po to by rodzić cielaczki, cielaczki rosną, a potem na sprzedaż dla innych rolników. No kill na mojej farmie działa, na pewno co do bydła. Co do świnek i drobiu jestem brutalniejszy Edytowane 29 Lutego 2016 przez Dyziek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 No to dla odmiany coś bez futerka...nie licząc 'wkładów' ;] Oto wąż Mariusz zwany też Haashishem ;] Podstępny uśmiech... A tu "na robocie" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 a to mój dekarz Teodor w dzień odpoczywa i denerwuje psy a wieczorem czasami wychodzi na łowy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudzik Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Mój Hipcio na wadze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Przyplątała się za mną jak szedłem do pracy, po przejściu około 600 m wiedziałem że psina trafi do mnie chociaż tymczasowo, nie mogłem jej tak zostawić więc telefon do żony jest pies do odbioru ode mnie z pracy, zaraz kilka zdjęć na specjalny profil na fb związany z zagubionymi zwierzakami z mojej okolicy, nikt się nie zgłosił i tak mija jej u nas tydzień jest to niespełna roczna suczka, którą zaakceptowały moje psiny i kot Będziemy szukać dla niej nowego domu więc jak ktoś chce adoptować fajnego psiaka to oto i ona 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Azi ma już 4,5 miesiąca,pięknie rośnie . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 A mój kot odszedł do krainy wiecznych łowów .Jak by ktoś wiedział o jakimś małym rudzielcu to proszę na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A mój kot odszedł do krainy wiecznych łowów .Jak by ktoś wiedział o jakimś małym rudzielcu to proszę na priv.Może schronisko,albo ogłoszenia z Twojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A to mój zorro 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Lusinda pierwszy raz w nowym ogrodzie najpierw dała drapaka przez ponad dwumetrowy mur i znikła na dwie godziny ku mojemu zmartwieniu, ale wróciła i potem cały dzień wchodziła do domu i wychodziła, może już zawsze będzie wracać 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Tu "Diabolina" moich rodzicow ,ale tez mozna powiedziec ze moja tyle czasu jej poswiecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Anemon pięknie rośnie i zjada krewetke na tydz.xenia szaleje, ale nic tak mnie nie cieszy jak glony wapienne w słoiku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Koty sa najlepsze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Córcia???? bardzo nalegała???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Zawsze jestem pełny podziwu, ze mój lab potrafi w takiej pozycji spać 2-3 godziny... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruzda Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Kunszt i miejsca odpoczynku zwierząt przestał mnie już zadziwiać, natomiast zawsze mnie rozmiesza:) Na marginesie, dwie brytyjki, nad którymi wraz z moją drugą połówką sprawujemy władzę lub one sprawują władzę nad nami:) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) 4 fota wymiata. Mój Loki ,klasycznie grzejnik na 5 dopiero się tam zapycha.... Edytowane 21 Marca 2016 przez Sebalos 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Świetne zwierzaki! @Bruzda- śliczne Brytki Mój Ramzes, jeszcze za kocięcia I sprzed kilku dni, razem z drugą pociechą. Relacje między nimi z każdym dniem są coraz cieplejsze 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi