Skocz do zawartości

Nasi milusińsy czyli koty, psiaki i inne zwierzaki

seiken

Rekomendowane odpowiedzi

Mój "kocieł" skończył w ubiegłą niedzielę 3 lata, a więc według dostępnych w sieci tabelek i przeliczników...jesteśmy aktualnie rówieśnikami po 28 lat ;) Na zdjęciu w objęciach drugiej pociechy, rok młodszej od niego :)

post-47516-0-42551400-1470908289_thumb.jpg

• Like 20

Mój "kocieł" skończył w ubiegłą niedzielę 3 lata, a więc według dostępnych w sieci tabelek i przeliczników...jesteśmy aktualnie rówieśnikami po 28 lat ;) Na zdjęciu w objęciach drugiej pociechy, rok młodszej od niego :)

attachicon.gifpociechy.JPG

Prawdziwy "pluszak" :)

• Like 1

attachicon.gifpociechy.JPG

Ale kocisko , co to za rasa ,ile waży?

Ale kocisko , co to za rasa ,ile waży?

British shorthair cat, czyli kot brytyjski krótkowłosy :) Wg opisów, największe koty krótkowłose. Chodzi za mną, jak pies. Jest bardzo towarzyski, "miziasty" i bardzo dobrze toleruje dziecko. Dla mnie kot-ideał ;) 

A ile waży Ramzes? Muszę go zważyć, ale stawiam, że w tej chwili z 8 kg ma :)

• Like 1

• 3 tygodnie później...

British shorthair cat, czyli kot brytyjski krótkowłosy :) Wg opisów, największe koty krótkowłose. Chodzi za mną, jak pies. Jest bardzo towarzyski, "miziasty" i bardzo dobrze toleruje dziecko. Dla mnie kot-ideał ;)

A ile waży Ramzes? Muszę go zważyć, ale stawiam, że w tej chwili z 8 kg ma :)

Kamil Ty mnie nie strasz...nasz ma dopiero pół roku a już jest sporawy ;)

Fakt, że towarzyski bardzo...zwłaszcza w godzinach porannych.

6022203_2.jpg6022204_1.jpg

• Like 7

Słodziak! :)

Nasz Ramzes jest kocurem, a one są ponoć większe, niż samice, no i był największy z miotu (o ile to ma znaczenie w przyszłości). A przede wszystkim rodzice byli nad wyraz okazali :) Spokojnie, z Twojego też będzie kocisko :D

Faktycznie, Ramzes rano jest wielkim pieszczochem. Wskakuje na łóżko (chyba, że sam jeszcze spał w nogach) i czule się wita ;)

Cześć 26fessess23dredqggf

Paradiso normalnie,kupiłem kozę dla córki i przydomowego trawnika,po kilku miesiącach z jednej kozy zrobiły się dwie a trawnika nie ubyło:)attachicon.gifP1160083.JPG

Taki pakiet rodzinny zakupiłem .

Mwewwz

Paradiso normalnie,kupiłem kozę dla córki i przydomowego trawnika,po kilku miesiącach z jednej kozy zrobiły się dwie a trawnika nie ubyło:)attachicon.gifP1160083.JPG

Taki pakiet rodzinny zakupiłem .

• Like 1

Słodziak! :)

Nasz Ramzes jest kocurem, a one są ponoć większe, niż samice, no i był największy z miotu (o ile to ma znaczenie w przyszłości). A przede wszystkim rodzice byli nad wyraz okazali :) Spokojnie, z Twojego też będzie kocisko

Nasz też kocur i także największy z miotu:-)

• Like 2

Kot ma układ trawienny typowego mięsożercy,czyli krótko mówiąc "krótkie kiszki"...nie trawi laktozy i tłuszczów zawartych w pełnym mleku krowim.Większy kot dostanie po mleku wiadomo czego,u małych szkrabów,może dojść do odwodnienia i w skrajnych wypadkach nawet do śmierci.Jak koniecznie chcesz dać młodemu kotu mleko,to 0-ka od Bebiko da rade jako suplement,rozrobiona z polową ilości wody niż to jest wskazane dla dzieci.