witek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Lustereczko, powiedz przecie..... Kto jest najpiękniejszy w świecie? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam przedstawiam Wam bardzo miłego jegomościa. Stafforshire BullTerrier który zwie się Batman Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Ralf87 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ładny "pyszczek " ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Mój "kocieł" skończył w ubiegłą niedzielę 3 lata, a więc według dostępnych w sieci tabelek i przeliczników...jesteśmy aktualnie rówieśnikami po 28 lat Na zdjęciu w objęciach drugiej pociechy, rok młodszej od niego 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebzon Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Czarnuch 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Mój "kocieł" skończył w ubiegłą niedzielę 3 lata, a więc według dostępnych w sieci tabelek i przeliczników...jesteśmy aktualnie rówieśnikami po 28 lat Na zdjęciu w objęciach drugiej pociechy, rok młodszej od niego pociechy.JPGPrawdziwy "pluszak" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 "Mikrus" 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Piesek mojej lubej, Nikodem Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez gringo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 "Mikrus" Dorodny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Mój "kocieł" skończył w ubiegłą niedzielę 3 lata, a więc według dostępnych w sieci tabelek i przeliczników...jesteśmy aktualnie rówieśnikami po 28 lat Na zdjęciu w objęciach drugiej pociechy, rok młodszej od niego pociechy.JPGAle kocisko , co to za rasa ,ile waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ale kocisko , co to za rasa ,ile waży? British shorthair cat, czyli kot brytyjski krótkowłosy Wg opisów, największe koty krótkowłose. Chodzi za mną, jak pies. Jest bardzo towarzyski, "miziasty" i bardzo dobrze toleruje dziecko. Dla mnie kot-ideał A ile waży Ramzes? Muszę go zważyć, ale stawiam, że w tej chwili z 8 kg ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ładnie grają i śpiewają https://www.youtube.com/watch?v=YP5cPSZGTRc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 British shorthair cat, czyli kot brytyjski krótkowłosy Wg opisów, największe koty krótkowłose. Chodzi za mną, jak pies. Jest bardzo towarzyski, "miziasty" i bardzo dobrze toleruje dziecko. Dla mnie kot-ideał A ile waży Ramzes? Muszę go zważyć, ale stawiam, że w tej chwili z 8 kg ma Kamil Ty mnie nie strasz...nasz ma dopiero pół roku a już jest sporawy Fakt, że towarzyski bardzo...zwłaszcza w godzinach porannych. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Słodziak! Nasz Ramzes jest kocurem, a one są ponoć większe, niż samice, no i był największy z miotu (o ile to ma znaczenie w przyszłości). A przede wszystkim rodzice byli nad wyraz okazali Spokojnie, z Twojego też będzie kocisko Faktycznie, Ramzes rano jest wielkim pieszczochem. Wskakuje na łóżko (chyba, że sam jeszcze spał w nogach) i czule się wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Cześć 26fessess23dredqggfParadiso normalnie,kupiłem kozę dla córki i przydomowego trawnika,po kilku miesiącach z jednej kozy zrobiły się dwie a trawnika nie ubyło:)P1160083.JPGTaki pakiet rodzinny zakupiłem .MwewwzParadiso normalnie,kupiłem kozę dla córki i przydomowego trawnika,po kilku miesiącach z jednej kozy zrobiły się dwie a trawnika nie ubyło:)P1160083.JPGTaki pakiet rodzinny zakupiłem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Kamil....niezła puma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Milusiński, to ten z ............. Cholera 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 ... musisz sie zdecydować. Nie ma lekko. Chociaż ... cholera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Słodziak! Nasz Ramzes jest kocurem, a one są ponoć większe, niż samice, no i był największy z miotu (o ile to ma znaczenie w przyszłości). A przede wszystkim rodzice byli nad wyraz okazali Spokojnie, z Twojego też będzie kocisko Nasz też kocur i także największy z miotu:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Panowie, jak to jest z małymi kotami? Nie powinno się w ogóle podawać im mleka, nawet gdy do wyboru mają tylko krowie mleko lub wodę? Pytam, bo w rodzinie przygarnęli ok. 2miesięcznego kotka i rozgorzała debata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Absolutnie żadnego mleka, tylko woda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Kot ma układ trawienny typowego mięsożercy,czyli krótko mówiąc "krótkie kiszki"...nie trawi laktozy i tłuszczów zawartych w pełnym mleku krowim.Większy kot dostanie po mleku wiadomo czego,u małych szkrabów,może dojść do odwodnienia i w skrajnych wypadkach nawet do śmierci.Jak koniecznie chcesz dać młodemu kotu mleko,to 0-ka od Bebiko da rade jako suplement,rozrobiona z polową ilości wody niż to jest wskazane dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Mój pije mleko i nic mu nie jest, nawet pani weterynarz przestała protestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Mój pije mleko i nic mu nie jest, nawet pani weterynarz przestała protestować Nasz podobnie...ma i mleko i wodę i nic mu nie dolega. Niemniej jednak z tym mlekiem ciekawe bo wcześniej o tym nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 My nawet próbowaliśmy oduczyć przez jakiś miesiąc ale ta kosmata menda stała pod lodówką i tak nadawała, że skapitulowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi