sukingad Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Mówiłem, że mała to diabeł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) A to mój milusiński [emoji846] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 8 Listopada 2016 przez c00per 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Taki mały powrót do przeszłości .Azi równo rok temu (ten z prawej). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Taki mały powrót do przeszłości .Azi równo rok temu (ten z prawej).Teraz Ciebie może "ponosić"!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 "Maleństwo" śpi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Takie cuś małego będzie szukało domu za kilka tygodni 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Wredna mina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 @witek"Takie cuś małego" to kotka czy kocurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 koteczka teraz urodziły mi się 4 koteczki i ani jeden kocurek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 siostrzyczka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 rodzinnie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Takie cuś małego będzie szukało domu za kilka tygodni NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ!!!mina jak u Gerfilda gdy patrzył na pana Edytowane 17 Listopada 2016 przez Kacper.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Albo jak u mojej żony kiedy ją informuję że znów jadę na 3-4 dni na ryby 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Ato mój nowy podopieczny Scooby, mam go tymczasowo dopóki nie znajdzie nowego domufotka z przed 2 tygodni jak zabrałem go na grzyby,tu jeszcze trochę przestraszony ale rozkręcił się i jest żywiołowy może ktoś by chciał przygarnąć malucha? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Taki koleżkowiec jest do oddania w bardzo dobre ręce. Na tę chwilę przebywa u mojego brata, który stworzył dla niego dom tymczasowy. Nieprawdopodobnie fajny stwór.https://www.facebook.com/DŻEKI-szuka-domu-stałego-211333419294034/?pnref=story Dżeki jest pod opieką fundacji, gdyby ktoś był zainteresowany takim sympatycznym towarzyszem służę kontaktem. Edytowane 17 Listopada 2016 przez Fossegrim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Sierściuchy i sierściuchy Tak dla odmiany przedstawiam Frugo W planach są nowe dwa nowe gatunki, ale żonę trzeba jakoś przekonać. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) selfie Edytowane 20 Listopada 2016 przez zelo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Luis się już na dobre zadomowił i wypełnił pustkę po Lucy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Macie jakiś dobry sposób na zabezpieczenie ogrodu, żeby kot nie prysnął z niego?Mur na 2,5m jaki mam wokół nie wystarcza, przynajmniej dla niej nie był przeszkodą, potrafiła go bez problemu pokonać skacząc z miejsca...Wiem że BKH nie są tak zwinne jak dachowce ale.... nie chcę tego drugi raz przerabiać....Będę wdzięczny za parę podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Arek na łańcuch go 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Arek na łańcuch go może w przyszłości bo na razie ma 6 miesięcy a jest wielkości naszej Lusindy znajoma ma dwa takie łobuzy i mają po 7 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Edytowane 11 Grudnia 2016 przez Mariusz54 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Po tych zdjęciach mi ulżyło trochę bo już myślałem, że z moim kotem jest coś nie tak...Mój włazi ze mną pod prysznic albo leży w umywalce jak się golę rano... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 A nasza bestia rośnie i przestać nie chce:-) Mimo to wlezie wszędzie. .. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Macie jakiś dobry sposób na zabezpieczenie ogrodu, żeby kot nie prysnął z niego?Mur na 2,5m jaki mam wokół nie wystarcza, przynajmniej dla niej nie był przeszkodą, potrafiła go bez problemu pokonać skacząc z miejsca...Wiem że BKH nie są tak zwinne jak dachowce ale.... nie chcę tego drugi raz przerabiać....Będę wdzięczny za parę podpowiedzi. Godzinkę temu widziałem na żywo takiego jednego jednolatka, zdecydowanie nie wyglądał na chętnego do skakania wyżej niż 10 cm Ale może coś w ten deseń zapewni Wam spokój: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi