Rheinangler Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 W tym kierunku idą moje myśli, nawet myślałem o elektrycznym pastuchu ale nie wiem czy to nie zbyt radykalny krok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Coś takiego - http://www.easypet.pl/cat-170.aspx ??? Czy bardziej tradycyjnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 To niezłe rozwiązanie,- dziękuję Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Kotełowi raczej się nie spodoba, koteł raczej by nie dziękował Ale niech zdrowo znosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 obroża elektryczna dokona korekty nieprzyjemny impulsem elektrostatycznym napinając mięśnie kotaHimalaje eufemizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Jaja se podłączcie pod prąd 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Cina Edytowane 14 Grudnia 2016 przez Artech 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Jaja se podłączcie pod prąd To być może dla niektórych byłoby nawet przyjemne, różne są na świecie preferencje......ja jednak nie odważę się Co do skuteczności oraz humanitarności obroży w zastosowaniach przewidzianych przez producenta, prawo i obyczaj, zdania nie mam. Mimo wszystko warto poczytać, trochę materiałów w necie dostępnych jest. Przykłady:http://www.pupil24.pl/Artykul-52.aspxhttp://www.molosy.pl/showthread.php?t=14344 Są i zdania odmienne:http://coape.pl/artykuly Niemniej nie chodzi tu o tresurę, tylko o bezpieczeństwo kociaka. Szybko nauczy się, gdzie nie należy chodzić. Być może przy takim założeniu obroża jest po prostu mniejszym złem. Edytowane 14 Grudnia 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Klops i Dumka oraz ich dzieci 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Panowie jak tak patrzę na zdjęcia to się zastanawiam co z moim kotem jest nie tak. Tutaj widze kota w wannie dalej, czytam to włazi do umywalki lub pod prysznic...Mój to do pustej wanny siła nie wejdzie Łazienkę omija szerokiem łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Wymyj wannę domestosem i zostaw otwarte drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Koty to dziwne stworzenia.... Edytowane 23 Grudnia 2016 przez Tomasz eS 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XKRZYSIEK100 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 A po wigilii.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Wszystkiego najlepszego od świątecznego Kota Behemota 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 A to moja pociecha.tu mam tylko 8 tyg . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Takie tam przeszkadzanie w pracy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Moje towarzytwo też lubi sobie poleżeć w miejscach nie do końca do tego przeznaczonych ale zmęczenie po świętach daje się we znaki i można przymknąć na to oko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Wspólne ogladanie bajek. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) A teraz moja piękność ma 5 miesięcy Edytowane 30 Grudnia 2016 przez bertold12 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Mój pupil Bruno, również obchodzi Sylwestra 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Koledzy i Koleżanki, pamiętajmy, że naszym pupilom niekoniecznie podobają się wszelkie fajerwerki, petardy i inne takie.Zachowajmy umiar.Najlepszego Siedemnastego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Mój pupil Bruno, również obchodzi Sylwestra A moja Hera w najlepsze sobie śpi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Koledzy i Koleżanki,pamiętajmy, że naszym pupilom niekoniecznie podobają się wszelkie fajerwerki, petardy i inne takie.Zachowajmy umiar.Najlepszego Siedemnastego Miałem to na uwadze bo poprzednie nasze koty zwiewały gdzie pieprz rośnie i wyłaziły z najmroczniejszych zakamarków dopiero po koncercie noworocznym A tu nagle wczoraj Luis siedział przez wyjściem do ogrodu i podziwiał fajerwerki mając głęboko pod ogonem te wszystkie odgłosy . Krotko przed tym biegał jak szalony aportując młodemu strzały do łuku... A może jednak to nie kot? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Catfishing w styczniu... https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1521418354553230&id=1305900852771649 https://youtu.be/IXiwQfR0SSc Sponsorem zabawy była firma dragon... ( dolnik od millenium pike... Guma dragon renokiller) Oczywiście 100% c&r Edytowane 2 Stycznia 2017 przez Tomasz eS 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi